Jag unnar mig materiella ting och skäms inte ens!

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner! Hur är det med er? Jag har precis jobbat färdigt för idag, jag och Ida har spelat in nästa veckas podd avsnitt då jag tar lite semester nästa vecka. Det blev ett roligt och luddigt poddavsnitt som jag tror kommer få er att skratta lite. Jag behövde det iallafall, jag har inte haft en skitmorgon - då hade jag ljugit. Men denna vecka av min graviditet har mina hormoner verkligen testat mig. Blir eld och lågor för minsta lilla. Jag själv som inte är jättejätte påverkad av typ PMS osv är så ovan vid att ha ett dåligt jävla humör. Istället för att bli arg som många blir vid PMS så blir jag låg och det är bättre än att bli arg känner jag men nu blir jag fly förbannad av små saker. Känner inte alls igen mig själv. Fick höra av min sambo imorse när jag sa att "jag är jävligt irriterad just nu" att "men är det något som jag gör som inte gör dig irriterad?". Tog ett par djupa andetag men det hjälpte inte haha.


Jag antar att det går över snart, jag hoppas det - tills dess får Calle stå ut med mig! Det som gör mig på bra humör nu har vart materiella ting och jag skäms inte ens för att säga det. Skor, väskor, klänningar, smycken. Det får mig på bra humör och vet ni vad. Jag unnar mig - efter att ha kräkts i massa veckor i rad så tänker jag nu börja njuta av att vara gravid även om jag fortfarande kräks. Så är det med det! Nu ska jag träffa en väninna och unna mig en riktigt saftig kanelbulle! HAJ!

Hur härlig är inte min nya klänning? Jag lever i den just nu och vill ha den i alla möjliga färger. Som tur är så finns den i flera kulörer. Jag bär strl 36 och den är perfekt lös och bekväm, inte heller för varm nu i sommar. Fick frågor om vad jag vill klä på mig en dag när jag bara inte vill ha på mig något, om man känner sig svullen eller så och då är det precis ett sånt här plagg. Skit-jävla-snygg i höst till ett par boots med.

SVART // BEIGE // BLÅ // ROSA

(klicka på önskad färg-text för att komma direkt till återförsäljare)

Skorna är slutsålda ifrån HM men liknande finns HÄR !

Gillar