Jag sa ja!

Innehåller affiliate-länkar

När jag säger livets helg så har det aldrig vart så mycket "livets helg" - Jag sa JA till livets man, kan fortfarande inte förstå det riktigt, förstår man någonsin? Kärare än någonsin, lyckligare än någonsin och helt överfull av kärlek. Och jag hade ingen aning, inte den minsta aningen om att jo men kanske har han frieri i kikaren - inte ens när vi svänger in med bilen utan för Hotel D´ angleterre, checkar in i världens finaste hotellrum som C bokat. Jag som bara talade om för han då hur sinnessjuk han är så bokade detta hotellet!! Jag har ju ALLTID velat bo där, men hans argument att jag mått så jävla dåligt, det blev inget Spanien osv så han tyckte detta var helt rimligt efter våran sommar (med världens sämsta graviditet och majoriteten inställda planer).

Och tusen miljarder tack för alla grattis, WOW vad fina ni är! Och till er som frågar om bröllop så blir det om några år, vi ska försöka lista ut hur man uppfostrar ett barn där emellan - älskar dock det, att det har sin plats om ett tag, vi får något att längta efter bara jag och C där emellan bajsblöjor och sömnlösa nätter.

Vi checkade in, gick ner till spat och badade lite innan vi skulle göra oss iordning för middag. Så lyckliga över att vi faktiskt kom iväg, att jag mådde bra och att vi bara fick mysa vi två. Han är verkligen världens omtänksammaste kille, sätter alltid mig i första hand... OCH VI SKA FÅ EN SON - hoppas han får mycket av C, då kan jag skatta mig lycklig.

Därefter när vi väl var tillbaka på hotellrummet så duschade jag, och började fixa mig och då från ingenstans bad han mig komma ut ur badrummet för han ville fråga en sak... Roligt nog så har vi det på film då han ställt upp telefonen och jag gråter hysteriskt samtidigt som jag säger "Ja såklart!!!" - Börjar gråta när jag tänker på det, det var så fint och enkelt. Precis som våran relation alltid har vart för oss, världens finaste men alltid så självklar och enkel. Det klart vi ska gifta oss.

"Vi älskar varandra och vi lever nu, så varför vänta?" Orden C sa till mig strax efter att jag svarat ja. Kommer aldrig glömma dessa orden i hela mitt liv.

Vi firade förlovningen på min favoritrestaurang Geist, maten var helt fantastisk trotts att vi mest satt och kollade på varandra som två riktiga turturduvor. Kunde fortfarande inte fatta det?

Ricottagnocci med enokisvamp, TO DIE FOR.

Maten på geist är så bra, enkel men så jävla god - GÅ DIT om ni är i köpenhamn, deras drinkar är också 10p (gissa om jag var sugen på att fira med iallafall en drink eller ETT glas bubbel....)

Väl hemma på hotellet låg vi mest och kollade på ringen, den är så fin. Jag fattade fortfarande ingenting, hade Calle precis friat? Vi sov otroligt gott i världens skönaste hotellsäng och det var första natten på väldigt länge som jag sov hela natten utan att vakna 10 gånger.

Kvällens outfit (som jag snabbt fotade morgonen därpå, hade lite annat i huvudet än outfitbilder) - Klänning Liknande HÄR / Kavaj - HÄR / Skor - Balenciaga

Älskar resultatet av min nya locktång, det blir verkligen perfekt - den finns HÄR!

Dag två kommer imorgon!

Gillar