Jag hoppar av!

Sanna

Godmorgon! Först och främst, mitt inlägg igårkväll? Läste igenom det imorse igen och shit vad jag måste vart trött när jag skrev det. Allt var verkligen ännu konstigare formulerat än vad det brukar vara. Äsch äsch!

Torsdag idag och jag har bestämt mig, jag ska hoppa av mina studier, yaaaay! Det känns som jag är 100% säker på att jag ska hoppa av nu, känner man att det inte känns rätt så tidigt in på utbildningen är det lika. bra att göra något annat istället! Det känns lite som att jag pluggar nu för att "jag borde" och "måste ha en utbildning att stå på". Har alltid haft sån hög press på mig själv men nu vill jag bara trivas i min vardag, göra det jag tycker är roligt och någon hjärndött extrajobb vid sidan av för att få ihop allt, precis som en vanlig 20 årig tjej. It´s okay liksom.😁

Så jag hoppar av, och måste söka jobb! Min plan är att deltidsjobba typ 3-4 dagar i veckan och sedan köra blogg och sociala medier resten av tiden jag har, det är ju såå roligt! Blir så inspirerad av att faktiskt kunna köra på så mycket jag kan och orkar med bloggen osv. Drömmer lite i smyg om att kunna göra detta for a living, hur fett?

Men nu vet ni det! Nu ska jag ut med min lilla valpis och därefter fortsätta jobba med datorn, ska även under dagen ta mig till skolan och skriva på papper att jag hoppar av. Känns lite som en lättnad. Därefter ska jag träffa mina tjejer @elsaw och @danielalouise . Och ikväll ska jag och C laga god middag här hemma, vi har inte ätit middag ihop på hela veckan så det blir mysigt. Ska laga min mammas paradrätt - Torsk med purjolök och bacon, vitvinsås och mandelpotatis. Gott!!!

Ha en magisk torsdag hörni! ♥

Pekar jag finger här haha?

Puss och kram! Sanna 

Gillar