Jag har tagit semester, wiho!

Hej hjärtana, äntligen har jag fått semester, Är ledig i hela 2 veckor nu innan jag har mina sista pass innan uppsägningstiden är slut. Är så frutkansvärt taggad på allt detta nu. Tänk att jag kommer kunna lägga all tid på bloggen, Instagram, kanske lite youtube? Peppen is real.

Hur som helst, firade min semester igår med middag på stan med mina tjejor, vi startade med ett glas uppe på MR.P och käkade också sedan middag där. Så mycket trevligare där nu på sommaren med uteserveringen osv. Vi käkade alla deras ungsrostade blomkålsrätt som var väldigt fräsch och god.

Efter detta middagskalas började det spöregna, vi tog en Uber till mig för att lämna mejson och gick därefter till Barabicu för varsin aperol. Det var så mysigt, vi satt där i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Framtid, lycka, karriär, kärlek osv. Klockan drog sig mot 00 och jag gick hem till Meja för en sista promenix innan vi gick och la oss, tills jag blev väckt av en överförfriskad sambo.

<3

Lördag

​Idag har jag en del ärenden jag behöver göra, ska dels ner på stan för att köpa bikini, lite ansiktsprodukter som har tagit slut, solskydd osv. Vi åker ju till Spanien på tisdag och har en del jobb på måndag så lika bra att checka av sånt här idag, och ikväll blir det släktkalas för Cs syster. Det lär bli supertrevligt. 

Ha en helt magisk lördag sötegosar. 

Gillar