ITS NOVEMBER

Innehåller affiliate-länkar

En selfie jag tog i farten innan kvällsinspelningen i fredags, till er som frågade om min blus så finns den HÄR, bytte byxor men skulle fasen tagit dessa ändå.

Huuuuuur sjukt att det redan är november? Jag förstår ingenting, tiden går så jävla fort. Veckorna bara springer förbi en och tacka fan för det asså. Det är så sjukt mycket hela tiden nu. Så fort man checkar av en grej har man något nytt som stressar sönder en. Jag ska absolut inte klaga men ibland är det lite svårt att få ihop allt, jobb, vänner, familj ,pojkvän och hund. Och att ständigt ha känslan av att allt och alla förväntar sig det bästa av en och oavsett hur mycket man försöker är det alltid nån som blir missnöjd. Det är verkligen ett jäkla pussel och fattar inte hur ni med barn får ihop det?! Ja nej tiden får gärna fortsätta gå såhär fort nu tills vi sticker på semester i December. Jag ska sätta min mail på autosvar, lämna telefon och dator hemma. Kanske köper jag med mig en knapptelefon bara för säkerhetensskull.

ANYHOW hej mina fina hjärtisar. Har inte uppdaterat er här på ett par dar så tänker att det verkligen är dags nu. Sitter i morgonrock framför datorn och har gjort det i ca 2 timmar nu redan. Kände mig så stressad igårkväll över att det snart var måndag och shitloads av jobb att checka av så jag ställde klockan tidigt och började beta av allt så fort som möjligt.

Jag har förövrigt haft en sån sjukt rolig helg. Har tillsammans med Nouw och Göteborg & Co spelat in en reklamkampanj som ska bli en miniserie i 3 delar som borde bli färdig innan novembers slut. Vi har haft ett riktigt kamera team, jag har verkligen fått testa på att prata framför en riktig kamera som jag insåg var SKITKUL. Vill ju typ bli programledare nu haha. Inte för att jag var så bra direkt men fan va skoj det var. Kände mig proffsig! Inspelningen var heeeela dagen i fredag och lördags, sjukt intensiva dagar. Och efter detta i lördags gick jag på 25 års firande och herregud vad jag somnade gott 03.30 efter allt detta. Hela dagen igår spenderades i soffan med Calle, vi kollade serier, käkade lite, sov lite och avslutade söndagen hemma hos mina föräldrar. GOS.

Detta inlägget är nog lite luddigt men kände för att skriva av mig, nu ska jag ta på mig dykarutrustningen och dyka ner i min mail. HADETGÖTTHAJ!

Gillar