Its Monday (again)

Måndag och jag är LEDIG!!! Jobbat 7/7 dagar förra veckan och då är ju en ledig dag guld värt. Plus att jag har en rejäl jobb vecka framför mig! Det är så kul att många av ni som följer mig på Instagram tror att jag inte jobbar utan bara chillar. OM ÄNDÅ DET VORE SÅ! Jag jobbar heltid, vissa veckor jobbar jag till och med mer än heltid. Jag jobbar på ett hälso-café på dagarna och på helgerna rycker jag också in på mitt gamla jobb, mest för skojs skull då Jag älskar mina kollegor där!!! Nog om det!

Dagens planer är att beta av min to-do list, massa mail osv. Därefter göra ett par blogginlägg för veckan och ta en kopp kaffe med Elsa i eftermiddag! Måste också under dagen ta mig till arken zoo för att köpa en ny sele till lilla taxen, hon har växt ur den nu 😭Som tur är så är hon färdig vuxen nu. Sitter förövrigt och äter världens godaste smoothiebowl som jag kommer dela recept på, för detta är de sjukaste jag ätit typ. De får bli helgens frulle med!

Nu börjar jag tappa fokus, ibland är det riktigt jobbigt att skriva asså. I need a break now. Insåg också att detta kan ha vart de dåligaste blogginlägget jag skrivit XD 

Ha en fin måndag! Pöss haj

Gillar