Its a boy!

Älskade bloggisen. 3 hela veckor har gått sedan vi sist sågs, mycket men ändå lite har hänt. Jag har jobbat lite, umgåtts mycket med vänner och familj, fått reda på att vi ska få en son, ätit massa god mat, kräkts, gråtit. Ja en salig blandning av livet helt enkelt. Känner att jag behöver semester, stänga av lite. Har totalt rensat kalendern 15-25 augusti så då blir det semester för mig, haft så mycket med allt senaste månaderna så har inte riktigt haft ro att ta semester men nu jäklar. Längtar, en vecka kvar!

En annan sak jag längtar efter är våran son, hur kan man känna en sån enorm längtan efter någon man aldrig träffat? Tänker på att få krama honom, lukta på honom, gosa med honom hela tiden. Vill bara spola fram tiden tills det är dags nu. Har också börjat fråga folk i min närhet om typ allt. Vill ju vara redo när han är här haha och just nu känner jag mig typ nollställd på hur man ens gör med en bebis? Vad behöver man ha hemma? När börjar dem äta människomat? Har bebisar underkläder? Ja asså mina frågor är inte bara många utan även ganska dumma också haha. Men det är okej, allt är ju så nytt för oss. Speciellt när det blir sådär oplanerat och plötsligt som för oss. Tror det är viktigt också att man är ödmjuk inför sitt första barn, att inte låtsas som att man kan eller vet mer än vad man gör, att man vågar fråga och be om hjälp. Smsade senast igår min svägerska i panik över att "Är det normalt att få värsta sammandragningarna när man liksom kissar fort?!" Fick svaret att det säkert är helt normalt och inget att oroa sig över. En annan sak som är helt fantastiskt är att hon har BF 2 dagar innan mig!!

Ja nu blev det sådär mycket gravid snack igen men så får det vara. Detta är ju trotts allt det absolut sjukaste jag vart med om. Nu är jag precis i vecka 21 och 50% är avklarat, yiippeey! Jag har bestämt mig för att unna mig något riktigt fint i v30, då har jag fasen jobbat på bra och det blir en väska har jag bestämt.

Nu är jag påväg till stockholm för att jobba lite, åker hem tidigt imorgon bitti igen så det blir en snabbvisit! Wish me luck!

Gillar