Italien dag 1

Innehåller affiliate-länkar

Vilka dagar vi har haft i Como, kan rekommendera alla i hela världen att åka dit. Det är så beskrivligt vackert där, sjön och bergen, ett litet paradis typ. Och maten, vinet, ja allt var bra. Här är första dagen:

Outfit dag 1: Byxa (klick) // Topp (klick) - Vi bodde på Hilton Lake como som var ett grymt hotell, fina rum, grym frulle och ett riktigt fräscht spa. Extremt bra standard!

Här påväg till frullen innan vi stack iväg på dagsutflykt!

Det var supermånga av er som frågade om min läppenna och den hittar ni HÄR

Vi började med att strosa runt lite inne i byn innan vi tog en båt ut till dem olika delarna av sjön, ser ni hur fint det är bara när man lyfter blicken uppåt? Magi asså! Vi tog färgan till Bellagio och där käkade vi även lunch!

Vi åt på Hotel florence som låg precis vid sjön, kunde inte med att inte fota denna fina hunden som hängde precis vid oss. Saknar alltid våran hund så när man är iväg!! Mina solglasögon hittar ni HÄR .

Jag och C delade en Caprese med buffelmozzarella till lite förrätt och det finns ju inget som är så gott som det i Italien. Tröttnar aldrig på en bra caprese, tomaterna var så söta och smakrika och mozzan bara smällte i munnen. Till huvudrätt tog jag en klassisk Spaghetti pomodori!

MUMMA!

En riktigt cheezy bild uppe i bergen!

Sedan så blev det ett Gelato (Jag tar alltid Nocciola som är min favorit) stopp innan vi åkte vidare till ett annat ställe som heter Varenna. Också magiskt vackert!

Därefter var klockan nästan 18 och vi fick ta båten tillbaka hem, vi var helt slut efter denna dagen med promenerande, mycket folk och nya intryck så vi behövde en nap för att orka kvällen! Men först så unnade jag mig ett bad och en vanilj te på hotellet:

Verkligen älskade designen på vårat badrum, det var stort, väldigt minimalistiskt och gick i beige, vitt och mörkblått. Tycket verkligen att själva badrummet är det viktigaste på hotell, det måste vara fräscht och det var absolut detta!

Kvällslooken dag 1: Jeans (klick) // Blus (klick)

Superdålig bild SORRY men hur fint? Vi åt middag på en restaurang som heter Gato Negro som ligger uppe i bergen med grym utsikt över hela sjön, oturen för oss var att det var lite väl mörkt! Men annars så var det supermysig miljö.

Cacio e pepé! ALLTID gott.

Och en Tiramisú till dessert som jag och C delade på, detta var nog den godaste tirran jag ätit i hela mitt liv? Thank you vad god den var. Sedan så var det hem och stensomna efter maten, vilken dag va!

Gillar