ITALIEN DAG 1

Steg 1: Hyra bil

Det första vi gjorde dag 1 var att försöka få tag på en bil - vilket vi gjorde! En liten Renault som ser ut som en bubbla!

Försökte ta selfies med Calle....

Steg 2: Åka in till Pisa centro

Och GÖR INTE DET med egen bil för att: 1. Det finns inga parkerigar (vi letade parkering en timma) 2. Man får inte köra någonstans (konstiga kommunala regler som inte turister fattar) . Så tipset är att cykla eller ta någon slags buss till city-center.

Steg 3: Äta lunch

Hungriga som djur (as always) var det verkligen dags för lunch när vi äntligen löst parkerings ekvationen. Vi hittade en liten mysig osteria där vi åt Caprese och oliver som lite plock innan jag tog en gnocchi och Calle en pizza. NOMNOMNOM. Där till drack jag ett glas morellino och C en birra Moretti - 10/10 parmesanostar.

Asså riktig italiensk gnocchi 4 formaggi är så farligt jäkla gott.

Steg 4: Ta turistbilder vid tornet i Pisa

Ja jag tvingade calle ta bilder på när det ser ut som att jag håller i det lutande tornet, fick höra "älskling detta är så pinsamt, sånna turister" typ 5 gånger - tills han själv tyckte det var roligt och bad mig ta massa bilder på när han gör sin fotbolls-huligan karraktär i samma pose.....

Steg 5: GELATO! 

En glass och espresso innan vi begav oss mot TOSCANA! (Där vi är i skrivande stund). Jag tog en kula tiramisu glass och Calle någon melon-variant. Asså italiensk glass är så farligt gott.

Steg 6: BORGO DI CORTEFREDA

Efter att ha kört fel osv kom vi äntligen fram till gården som vi bor på nu, det är magiskt här, vi bor bland vingårdar och berg på ett hotell som ser ut som en liten mysig gård. Så när vi kom fram igårkväll så tog vi en nap innan middag här på hotellet . Vi lämnade telefonerna på rummet och hade en romantisk italiensk brakmiddag - som var så så bra, det är ju mat och vinets Mekka här så det var inget att klaga på. Har också fått Calle att intressera sig lite mer för vin vilket som är askul!!! Är så lycklig här. Med mitt livs kärlek, om vi ska gifta oss så är det här - precis här. (Börjar spara nu tänker jag., så kanske man har råd om ett par år när det är dags XD)

Idag: 

Vi startade dagen med god frukost här och därefter la jag mig vid poolen för att plugga och Calle tog en massage (jag hatar massage därav så var jag inte med, konstigt jag vet) . Därefter åt vi lunch här och nu sitter vi och jobbar båda två. Ska snart gå och fixa en Peroni till C och ett glas prosecco till mig. Snart så kommer lite vänner till oss hemifrån som också ska på bröllopet som ska bo här inatt, så ikväll blir det middag med alla inne i florens! Ska bli superkul!

Vi hörs mer imorgon, prosecco kallar!!

Puss och kram! Sanna 

Gillar