Inredningsmani - Sovrum

Innehåller affiliate-länkar

Ni kan ju själva förstå hur mycket tid jag lägger på Pinterest och inredningskonton på Instagram nu... Är så fruktansvärt taggad på att inreda vårat nya hem. Jag vill bara bada i linne, fina tavlor och varma ljusa färger. När vi flyttade in i våran nuvarande lägenhet var ju sammet det absolut hetaste som fanns, absolut att det är fint men har tröttnat på det såååå mycket. Asså allt är i sammet här hemma, alla puffar, alla stolar, soffan, sängöverkastet och typ ALLA prydnadskuddar som vi har. Och som sagt jag tycker det är jättefint men har börjat dra mig mer emot linne.

Hur som helst så tänkte jag skapa en ny kategori som heter "Inredning" simple as that. Och tänker att vi RIVSTARTAR (gud vad jag kände mig som typ Kikki Danielsson när jag skrev det ordet haha) med sovrum. Vårat nya sovrum är så ljust och fint med mörkt trägolv vilket jag älskar. Vi vet inte riktigt hur vi ska göra med just sänggaveln, vi har en döläcker i zebra från Artwood men jag är lite sugen på något enklare. Vill verkligen försöka få till ett lugn (läs ZEN) i vårat nya hem. Vi dunkar på med lite inspiration och sedan lite liknande produkter.

Inspiration:

Hitta liknande här:

Jag älskar denna sänggavel (finns HÄR) , tänker att det blir såååå fint att bädda med fina sängkläder, någon filt och fina kuddar. DRÖM. Dock fick jag totalt avslag från C när jag visade den för honom.

Annars tycker jag att sänggavlar i trä är sjukt fint, var på ett hotell för ett tag sedan som hade såhär och tycker det ser så himla snyggt ut. Lite Bali-inspirerat? Finns en magiskt snygg HÄR (klick).

När det kommer till mattor i ett sovrum finns det ju typ bara 1 viktig grej, den ska vara MYSIG och det är verkligen denna HÄR (klick) är.

Eller denna fina, finns HÄR (klick)

Sängbord tycker jag är så svårt, det ska ju vara både fint och praktiskt. Gillar mest dem ovan, tycker det är fint när det är lite som en pall.

Lite gott och blandat!:

Klicka på produkterna för att komma direkt till återförsäljaren! Litet tips till er med hund och vill ha en SNYGG hundsäng (som inte ser ut som en hundsäng utan mer som något snyggt inredningsmässigt) så är det nice att köpa en lägre puff, som på bilden ovan. Meja hade dött för att få ligga i den och gosa!

Gillar