Inredning: KÖK

Innehåller affiliate-länkar

Finns det nåååågot som jag om min kära sambo är minst sams om vad för stil vi ska ha i nya lägisen så är det faktiskt köket. Vi vill helt olika! Så jag kan tänka mig att denna kampen blir lång och kommer bestå av blod, svett och tårar (kanske mest det sistnämnda). Har någon samma problem eller? Man vill ju verkligen en sak och ställer in sig på det och så vill den andra något heeeelt annat som man ba bluäääh spyr på. Så fort jag visar nått så är det totalt NEJ. (jag vet ju innerst inne att mitt är "rätt", kan ju nästan klassificera mig som inredningsproffs efter alla mina timmar spenderade på Pinterest och sökorden "beautyful kitschen" "cozy bedroom" "goals apartments" "newyork but copenhagen home" ) Men men jag lovar att uppdatera er på hur det går längst vägen ;)

Vårat nya kök går i marmor, antracitgrått kök, betonggolv och vita väggar, därav vill jag hålla det enkelt. Svart och eller vitbetsade ekmöbler, ljusa linnetyger, beige osv.

Men medans vi kommer överens får ni njuta av hur vackert jag tänker mig att vi kan göra det:


Inspiration:

Kökstolar:

Klicka på stolarna för att komma direkt till återförsäljarna! Jag älskar ju denna typen av stolar, min favorit är ju TON stolarna men dem är ju liiite dyrare än varianterna ovan!

Köksbord:

Klicka på det bord ni vill komma till! Bord, det är så svårt eller?? Ena stunden vill jag ha runt, andra inte, ett stort maffigt bort eller kanske ett så minimalistiskt som möjligt?! Som sagt. Så. Svårt.

Fina dukar i lin:

Porslin exetra!

Gillar