Hur jag stylar mitt hår:

Sanna, Hår och sminkInnehåller affiliate-länkar

Får så mycket frågor om hur jag stylar mitt hår och såhär gör jag:

Vårda håret

Efter dusch så lägger jag ALLTID i Olaple (HÄR), mitt hår behöver verkligen det och den produkten är magisk. Tror på riktigt att mitt hår hade vart hur slitet som helst utan den. Efter den lägger jag i Davines (HÄR) utredningsprodukt, denna har även UV skydd (badar mitt hår i den på sommaren eller solsemestrar). Har använt den.i två år nu och kommer aldrig sluta! Reder därefter ut mitt hår med hjälp av min fantastiska Tangle Teezer (HÄR). Kan inte förstå att ja inte hittat kärleken för den förens nu i höst. Den bästa borsten jag någonsin använt! Och då har jag alltid haft GHD´s svindyra borstar innan.... GO TANGLE TEEZER.

Föna in volym

Innan föning är värmeskydd och en styling mousse ett måste, speciellt nu på vintern när håret är livlöst och frissigt, just nu använder jag Grazette Mousse (HÄR) och Grazette värmeskydd (HÄR) som faktiskt funkar kanon! Ganska billiga och doftar fräscht! Därefter fönar jag och då fönar jag med huvudet nedåt för att maximera volymen och sedan varje sida av huvudet åt "fel håll". WOW vad volym det ger.

Till Stylingen

När håret är snustort så kan vi börja locka håret, det gör jag med min älskade GHD Locktång (HÄR) och det är den bästa jag någonsin haft, har haft denna i ca 3 år och den är MAGI. Blir varm på 3 sekunder och ger dem perfekta lockarna.

När jag väl lockar håret gör jag det i blandat stora och små "sektioner" och lockar ifrån ansiktet och inte inåt. Jag gör det väldigt slarvigt därav den "busiga" looken.

När jag är nöjd med looken sprayar jag lite lätt och just nu använder jag denna Hårsprejen (HÄR) . Därefter drar jag fingrarna genom håret och låter det "lägga sig" lite innan jag borstar ut det. Och är det lite krispigt eller torrt då går jag in med en olja, kör med denna Argan Secret (HÄR), Och där är jag färdig! Det låter som att det tar lång tid med gör allt detta på max 20 minuter. Och det håller. fint i två tre dagar med hjälp av torrschampo och då kör jag ALLTID Batiste (HÄR) och har gjort sedan jag var 14år XD

Frågor? Insta DMa mig! 

Gillar