Howdy weekend

Innehåller affiliate-länkar

Hej mina hjärtegull! Äntligen fredag <3 Tycker det är så skönt att denna vecka är över, har dem två senaste dagarna haft sån fruktansvärd PMS. Det blir bara värre och värre?! Är så avis på er som knappt märker av sånt, jag blir ett känslovrak och har ångest över min egna existens, tycker jag är sämst på allt. Bläh. Ibland så mår man inte så bra som Therese Lindgren så fint säger i sin bok. Har ni också problem med PMS? Nått som hjälper? :)

Här är helgens planer iallafall:

Fredag:Luncha med en kompis, eventuellt ta lite mer hål i öronen (😄). Skicka in lite jobb. Handla gott i saluhallen (oliver, ostar och bröd) och köpa med en flarra rött hem. C kommer hem efter en vecka ifrån varandra och då blir det myskväll med plock och pang (Läs rödpang inget annat haha).

Lördag: Tänkte starta lördagen med ett härligt Yoga pass på Bikram, har sedan på dagen inte så mycket planerat vilket som är skönt! På kvällen ska jag och C ut och äta med ett kompispar vilket som ska bli så mysigt, har alltid väldigt roligt med dem två! Yiiha!

Söndag: Ladda upp inför en kommande hektisk vecka, mycket fläng, jobb och resande står på tapeten så ska spendera all möjlig tid med Calle. Kanske en långis i Slottskogen, kanske ett hotyogapass eller något annat nice för att avsluta veckan? Well se!

Ha en magisk helg vänner

Gillar