HÖST - Hiss och diss

Sanna

1. Höstpromenera med en kaffe i handen i Slottskogen med Calle och Meja, söndagsfika och njuta av vackra Göteborg soliga höstdaga, dem är ju så få.

2. Laga och äta långkok hemma/ute , höstiga boeuf bourguignon med goda tillbehör. Som ska ätas tillsammans med familjen och ett glas gott rödvin. Och äta massa goda ostar och kallskuret, det känns lite som en höst-grej.

3. "Få" ligga inne en hel helg-dag och bara kolla film och äta popcorn med höstmörker och regn utanför fönstret, gärna med kärleken. Men det känns mer "tillåtet" utan ångest på hösten.

4. HÖSTMODET!!! Stora stickade tröjor, kappor, boots och stövletter.... Så nice. Lätt min favoritårstid i garderoben.

5. Fler tillfällen att umgås socialt med vänner och familj, det känns som att alla har så fult upp under vår/sommar. Folk flänger mellan sommarställen, jobb och utomlandssemestrar. Nä, nu tar man äntligen tillfällen i akt att äta långa middagar och prata ordentligt..

6. Weekends. Det känns som att weekends VERKLIGEN uppskattas mer på hösten? Dels för att man lätt hamnar i en höstdepp/stress och sedan för att man längtar efter ett miljöombyte i slutet av hösten? Julshoppa i november i typ London, Köpenhamn eller likande? Så mysigt!! Hajjar ni vad jag menar eller är jag ute och cyklar?

Puss och kram !  Sanna 

Gillar