Hemma+ Veckans schema

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen hemma efter 10 dagar i United States of AMURrIKA. Är fortfarande jetlaggad (känns typ lite coolt och international att säga att man är jetlaggad), men det är verkligen en grej. Har vart så trött sedan vi kom hem så att man mår skit, speciellt igår. Hur många naps är ok att ta på en dag? Men vad bra vi har haft det, ska visa er massa bilder men det kommer i ett inlägg lite senare. Måste sålla mellan alla mina typ tusentals bilder först och det kan ta en stund. Vi var ju som sagt där pga ett bröllop och håll i eran hatt, det var det finaste jag sett i hela mitt liv. Jag grät, Calle grät, ALLA GRÄT eftersom det var så fint. Det förtjänar nog ett eget inlägg till och med. Så får det bli. Jag vill också gifta mig, har till och med sagt att jag kan tänka mig att ta hans efternamn OM han friar nån gång (han har 4 år på sig har jag sagt annars är det försent enligt min livsplanering). (Har även förklarat exakt hur jag vill att ringen ska se ut) :) Sanna. Sluta. Tjata. :)

Idag är det äntligen måndag, startar dagen som alla måndagar med promenad och @lovisawallin och Hannas måndagsvibe, ingen har ju missat den podden. Succépod. Hade en helt magisk morgonpromenad tills hundskrället rullade sig i bajs, försökte doppa henne i kanalen men då tappade jag min telefon 1 cm från att ramla ner i vattnet så tog det som en karma-varning och schamponerande henne 2 gånger när vi kom hem istället, och gav henne massa godis då hon verkligen HATAR att bli badad och HATAR mig hela dagen när jag gör det (och jag är den enda som nånsin har badat henne av mig och C). Kommer verkligen alltid vara bad-cop här när det kommer till våran uppfostring av hund.

Nu blir detta lite för långdraget, vill ni se vad jag ska göra resten av dagen så skrolla ner lite!

Outfit details

Veckans schema:

Måndag: Jobba, har ett telefonmöte, ska skicka in ett utkast på samarbete och har även bokat upp varenda tvättid som finns här i huset. Ska även träna, så skönt att äntligen komma igång med träningen efter sommaren. En bra måndag helt enkelt.

Tisdag: Eventuellt gå på en skogspromenad med mamma på morgonen. Därefter fota ett samarbete och träffa Elsa. Så skönt att komma in i våra jobb-rutiner igen <3 

Onsdag: Frukost med en kär vän! Därefter ska jag till min frisör och sätta om mitt hairtalk. På eftermiddagen ska jag på Yoga <3

Torsdag; Veckans städ-dag, ska rensa lite garderober och göra ett bloppisinlägg på bloggen! Så håll utkik! Ska även göra lite annat jobb här hemma. Så den dagen blir nog inte roligare än så. 

Fredag: Startar dagen med ett yogapass som jag bokat in mig på, har verkligen börjat gilla yoga. På dagen blir det jobb as usual och på kvällen ska vi fira Cs pappa, det blir Liseberg och  Molly Sandén, så peppad på det. Är besatt av hennes musik. 

Lördag: Det är någon slags golftävling på Hills Golfklubb här i Gbg, och eftersom att hela min familj inkl. mormor och Calle är golf-besatta så ska vi vara där på det hela dagen. Det blir ju mysigt att umgås iallafall men golfen är inte riktigt min grej. På kvällen ska vi äta middag hos mina föräldrar och jag har önskat kräftor. Blir så sugen på det när man ser alla kräftskivor nu överallt.

​Söndag: ​Jag och C ska gå på en visning, och jag ska posta ett samarbete. Sedan tänker jag inte göra så mycket mer den dagen, kanske träna? Vi får se! 

Gillar