Hello Monday + Resan mot en finare hy

Lite måndagsinspo

Hej soliga fantastiska måndag! Har haft en sån magisk start på veckan. Började dagen med en ordentlig ansiktsbehandling hos bästa Roea på salong beauty corner, testade microneedling för första gången samt en behandling som heter BB glow. Men mer om det nedan! Efter behandlingen mötte jag upp en kompis på sen frukost innan långpromenad, så mysigt i solen! Jobbade hemma ett par timmar innan jag och C åkte och spelade paddeltennis. Blev bjuden på middag här hemma som han gjorde iordning så fint, ibland så kan karlakarl få till det hörni! Lyxig måndag om jag får säga det själv.

Tillbaka till behandlingen:

Jag har sedan jag satte in min hormonspiral fått ganska tråkig hud (orkar inte byta preventivmedel, har redan testat typ det mesta) , mycket problem med porer och ibland acne. Jag avskyr det och det ger en verkligen dåligt självförtroende och vill bara gömma mig när jag har dåliga perioder, men det är ju lite svårt med detta jobbet. Har gått på mycket behandlingar, testat svindyra produkter osv men inte sett så mycket resultat men nu ska jag börja göra microneedling behandlingar för att förhoppningsvis få bukt på det. Är så taggad på att se resultat och ska gå en gång i månaden hos Roea på The beauty corner (där gör jag även mina bryn/fransar osv). Har redan några timmar efter behandlingen upplevt att jag har lite mer lyster än vanligt, därför är jag sååå taggad på att se hur det blir efter ett par behandlingar!

Vill ni testa så har jag en schysst deal till er, istället för att betala 1595:- för en behandling så får ni den för 1195 :- 😉 Ni får också goa priser på bryn och lashlift om ni uppger mitt namn i bokningen (och 30% om ni bokar denna veckan)!

Före, under och efter. (väldigt ärliga bilder) Som ni ser på första bilden så har jag som mest problem runt munnen och hakan. Är så peppad på att se resultatet asså, har en bra magkänsla av denna behandling.

Gillar