Helgens snapshots

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon måndag. Jag brukar älska måndagar men denna måndagen är hittills lite svår att älska. Har spenderat min måndagsmorgon med huvudet i toalettholken och en liten sprängande huvudvärk på det. Sitter nu och ska försöka få i mig nån sorts frukost då ALLT jag ätit har kommit upp hittills. Välkommen vecka 25 haha, skrattar lite åt detta nu, HUR fan är det möjligt ens - Mår bra två dagar, dåligt tre, mår bra en dag, dåligt en halv, bra flera dagar, dåligt en vecka. Ja ja nog om det - Jag har haft en sån mysig helg verkligen och här är lite snapshots ifrån den!

Meja var på dejt i fredags med min kompis hund Frans (som är så bedårande, finns inget bättre än cockerspaniel valpar?)

I fredagskväll hade jag på mig detta - Blazer (klick) / Klänning (klick) / Skor (klick)

Fredagsmiddagen åts på Mr.P med ett kompispar, gambasen var supergoda men tyvärr lite besviken på resten, mådde dock superilla hela kvällen så det kan vara mig det var lite fel på och inte restaurangen!

Lördagsfrullen - skörde skincare maraton därefter!

Fick även sålt lite möbler här hemifrån, denna stol är fortfarande for sale för 4500 sek (nypris 9000 sek) från Artwood! DMa mig "FOTÖLJ" om ni är intresserade. Vi har två men ska försöka "barn-säkra" hemmet lite och då får vi bara plats med en!

Vart väldigt trött denna gravidvecka, märker att jag är i stort behov av sömn nu när jag sover så dåligt på nätterna, drömmer så sjuka drömmar?! Inatt drömde jag att Meja var VD (hon hade egen portfölj i drömmen) på ett företag där jag och C är anställda på och därför skulle hon ha störst plats i sängen haha? När jag vaknade till inatt och hon ligger raklång på rygg emellan oss så vi båda trycks ut längst sidorna så kunde jag inte hålla mig för skratt. Hur som helst, jag tog en nap innan tjejmiddagen i lördags och sedan sminkade jag mig för första gången på veckor. Tog 100 selfie, kände mig FIRE.

Middagen med lite tjejkompisar avnjöts på Yaki Da!

Söndag och jag tog en promenad till min Yoga, har verkligen börjat älska passet Hot Yinyoga nu när jag är gravid. Innan gick jag mycket på bikram yoga men det rekommenderas inte för gravida därav är Hot Yin ett bra komplement! För er som undrat vart jag yogar i Göteborg så gör jag det på Hagabadet, innan gick jag på Bikram Yoga Gbg och det är också toppenbra!

Slappa söndagsoutfitten - underbara söndagsmiddagen, pasta carbonara! Vi började kolla på en serie som heter Helt Perfekt som var väldigt feelgood och mysig, därefter somnade vi båda i en nybäddad säng. I love you Sunday!!!


Gillar