Helgens snapshots

Innehåller affiliate-länkar

Enda bilden från i fredags haha, jag och C hade lite dejtnight så vi käkade på Hello Monkey på magasinsgatan och det var lika gott som alltid. Därefter så gick vi på bio och såg Jokern! Väldigt mysig kväll! //Lördagsfrullen - gröt med hallon och massa frön. Älskar den skiten, tröttnar aldrig på gröt!! // Selfie!

Lördagslooken när jag träffade Elsa på lunch och lite klädspaning, ÄLSKAR mina nya boots ifrån Stories(klick).

Vi käkade lunch på mitt absoluta favoritställe Höga Nord. Dem har alltid soppa och smörrebröd som jag älskar!!! // Därefter gick jag och köpte blommor, och handlade lite på systemet.

Väl hemma hade vi lite eftermiddagsmys med ost och rödvin hemma. Calles kompis joinade oss och sedan vid 20 bestämde vi oss för att spontant gå ut och käka med Cs pappa och styvmamma.

Vi käkade på Tvinky som var helt magiskt gott. Vi startade med ett ostron och jag gillar ett liksom med rödlök och tabasco men inte mer än 1. Det är ju en lite rolig grej! Sedan käkade vi deras svamplangos som var HELT SINNES. Samma med deras lyxiga variant av Fish and chips!

Calle och hans kompis gick vidare och tog en bärs efter men jag tog en Uber hem, var så trött och har verkligen tröttnat på alkohol. Drack lite vin hemma och två galopp på restaurangen sen var jag nöjd. Är så glad att jag inte tog den där extra ölen för då hade jag garanterat mått dåligt.

​Ser ni morgon ljuset i vårat vardagsrum eller? Älskar verkligen det med denna lägenheten, ljuset. Men söndag och jag hade mysigaste morgonen. Gick upp, drack kaffe, kollade youtube och myste innan ett 90 min yoga pass. 

Därefter åkte jag och C till hans syster och hennes familj för att käka thai och kolla på deras nya HUS som dem flyttat in i. Och det var så himla fint, önskar att jag har lite bilder men min telefon dog så jag lämnade den i bilen. En väldigt mysig helg!!! 

Gillar