Helgen genom min mobil

Innehåller affiliate-länkar

Fredag

Fredag 08.45 Min helg startades med "sovmorgon", var ledig och som vanligt när man är ledig drar man sig extra länge i morgonrocken i soffan framför nymo med fler än 1 kopp kaffe. Bästa som finns eller hur? Därefter fixade jag iordning lite här hemma, i garderoben och i köket. Det som krisade efter en hektisk arbetesvecka.

Lade fram lite olika outfits för att se vad jag har i min vårgarderob, älskar det ovan, så simpelt men så fräscht. Min nya favorit kavaj, en enkel t-shirt (klick) och ett par klassiska Levis 501 jeans. Lovely.

Sedan hopp in i bilen för att möta upp min kompis på lunchdejt! Han med en selfie innan såklart.

Vi käkade lunch på ARKET, Tycker deras cafe-mat är riktigt god, fräsch och mycket vegansk! Jag käkade en tomatsoppa som var supergod. Ang puss-bilden (som inte blev så goalz som man tänkt sig) så sa Olivia "här ska ja ta kort eller", riktig bror som man inte ens behöver be om hjälp. Hade jag någon dag behövt någon som hjälper mig hade det vart Olivia XD

Efter lunchen fick jag skynda mig till hundsalongen för att lämna in Meja på sin förstaklippning!😭❤

Fredagens outfit:

Plockade med mig Elsa på vägen in mot stan igen. Vi strosade runt i soliga Göteborg i flera timmar, hade glass premiär och hämtade meja från hundsalongen. Därefter ville vi ha afterwork.

Mjukglass <3

Vi parkerade oss på favvostället Sorrelina och delade på en flaska prosecco och lite gott, satt i flera timmar och babblade på. Hade så trevligt, bästa AWn på länge!!! Därefter var det hem och sova innan jobb på lördagen.

Lördag: 

Efter en riktig KAOS dag på jobbet fick jag snabbt hem och byta om inför stand up kväll (som att man gör det varje helg XD) med mamma och Calle. Vi såg "världens historia" med Måns Möller och Özz Nujen som var riktigt roligt. Rekomenderar att se den!

Och efter det gick vi och käkade på ..... Sorrelina XD Det ligger så nära oss och är ju så gott.

Käkade deras rödbetsgnocci som inte är tråkig över huvudtaget, så sjukt god.

Jag och mamma och meja som är nyklippt och ser för rolig ut vid öronen.... pottfrilla-hundstyle. Min blus hittar ni HÄR (klick)

Vi käkade varsin pastarätt och gick därefter direkt hem vid 23. Så trötta efter en lång dag! Somnade direkt!

Söndag

Godmorgon söndag, mixade ihop en god smoothie på jordgubbar, kiwi, banan, mango, ingefära och Cocos mjölk. Mumma. Därefter kom ett filmteam hit för att filma färdigt ett program SVT gör med Calle, jag avlägsnade mig och mötte upp E för lunch.

Det var FULLT på alla sol-ställen så vi käkade på jos, varsin frukost cashew youghurt och så delade vi på en avo-toast. Meja hängde på som vanligt!

Söndagens outfit:

Och det var min helg, nu sitter jag hemma och har jobbat en stund. Snart kommer C hem och ikväll ska han laga middag till oss! Spännande ellerhur? Tänkte ha hemma spa under tiden han fejjar i köket. Vem vet, det kanske slutar upp med foodora XD

Puss och ha en fin söndagkväll!

Gillar