Härliga helg.

Sanna

Eller ja, ungefär härliga helg. Igår var en härlig helg dag! Jobbade 11- natten både fredag och lördag så dem dagarna har jag inte så mycket att säga om, var både på nya och gamla jobbet och det var kul. Var i köket på gamla jobbet båda dagarna och f*n vad roligt det är att jobba varmkök. Vi gjorde lite av dem rätterna jag och min gamla chef satte på menyerna i våras, det blev hur bra som helst! Bästa gänget där med... ska faktiskt börja ta några pass där nu igen, mest för skoj skull.

Igår vart det söndag och jag och C sov verkligen ut, inte sovit så länge sedan way out west (ni fattar). Därefter åkte vi till LE för en god brunch. Därefter gick vi på stan en sväng för att köpa lite grejer till hemmet, visade upp en del i inlägget nedan. Vi köpte också en paninigrill som vi pratat om sååå länge, och gissa vad det blir för middag ikväll 😍

Idag är jag ledig vilket som är så skönt, haft @danielalouise här på sen frulle och vi grät ihop en stund, hon flyttar till Stockholm i helgen och kommer sakna henne så mycket! Fina bästis, är så glad för hennes skull, vet att hon kommer rocka Stockholm! Nu har jag slängt in en tvätt och jobbar på datorn. Ska käka nån sorts lunch och sedan ska jag, C och meja ta en promenad i skogen! MYSMÅNDAG!

Hur har eran helg vart?

Snapshots från igår:

JACKA - HÄR

BYXA - ZARA // SKOR - MANGO

Gillar