Hantverkare, hundvakt, yoga och p-fest

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon på er, sitter just nu med datorn på köksbänken och skriver, känns som att det är mest ergonomiskt att sitta såhär som jag gör nu? Liksom skönast för rygg och nacke så. Har också gjort världens största smoothie bowl (se recept på instastorie) och gjort en cappuccino till mig själv, gumman unnar sig!!! Nä, C är i Åre och vi har en hanterkare här som kom vid 8 snåret. Förövrigt en grym kille som löst hela vårt garderobsproblem redan och nu gör han lite annat bra här i läggan, han heter Mr. Fixit

Gbg, ingen reklam utan tycker bara han gör ett grymt jobb, ska visa när allt är klart!

Vad har jag gjort det senaste dåårraaa? Var bla. på yoga med en tjej från jobbet i tisdags och det var magiskt!!! Ska verkligen börja minst 1 gång/vecka nu. Mådde som en gud efter, kände till och med att kroppen mådde som Jesus dagen efter (igår). Och igår så var jag först på hundsalong med lillen och sedan jobbade jag, var hemma hos mamma och pappa på kvällen och lämnade över Meja då dem ska passa henne idag. Ska ju på galej ikväll och hon kan ju inte vara ensam hemma. + att dem redan hade meja abstinens så mamma kom till och med förbi jobbet igår för att få gosa med "deras barnbarn". Det är verkligen så skönt att dem älskar att passa henne, det är liksom tack vare våra familjer vi inte behöver hunddagis med tanke på att C flänger så mycket och att jag inte alltid kan med henne på jobbet. Slutbabblat om det.

Idag ska jag jobba lite, luncha med @elsaw och därefter gå på p-fest, det ska bli så roligt, alla har ju som sagt med sig deras respektive och har inte träffat allas respektive så det blir spännande! Tänk så blir det skitstelt. (dricker mer bubbel)

Nej då det blir så roligt så, nu brinner det i knutarna också, som alltid (klappar mig själv på axeln). Så vi ses och hörs imorrn.

Pöss hajj!

Bilder från senaste sopp-lunchen på höga nord, rekommenderar starkt. Många frågade om tröjan, den hittar ni HÄR (klick)

Gillar