Graviduppdatering vecka 24

Jag är gravid!

Tog denna bilden innan läggdags igårkväll och nu växer min mage i rekordfart!

Vecka: 24

Cravings: Samma som tidigare, fräscha grejer som tomat, gurka, goda frukter. Inte mycket roligare än så! Har dock märkt att jag börjar bli hungrigare och vill äta oftare, MEN blir mätt så mycket fortare än innan - det tar liksom stopp efter en halv potion haha.

Min kropp: Magen växer, tror jag börjar gå upp lite nu vilket som känns skönt faktiskt. Märker att han växer då sparkar blir mycket tydligare och vi kan se rejäla sparkar utifrån. Kanske TMI men mina bröst som innan stog utåt börjar luta nedåt :)

Allmänt: Min migrän har blivit bättre, har kunnat leva hyfsat normalt i nästan en vecka - tills imorse när den kom tillbaka, kräktes hejdlöst ner vårat nystädade badrum, mådde skräp men börjar känna mig som människa nu igen. Något nytt dock för denna veckan är att jag sover rätt kast, inget som är ett problem för mig men vaknar 2-4 gånger per natt och drömmer riktigt konstigt.

Mitt psykiska mående är väldigt bra, känner mig lycklig och förväntansfull på vad som komma skall. Är pirrig i magen och känner mig inte ett dugg nervös över att vi ska bli föräldrar. Allt känns väldigt bra.

Jag antecknar i min telefon några gånger varje vecka, har också gjort det sedan vi plussade och det kan jag verkligen tipsa er som också är gravida att göra - så roligt att gå tillbaka och läsa om hur jag mådde tidigt i min graviditet. 

Gillar