Gravid v. 15-17

Vecka: 17

Hur mår jag?: Jämfört med min senaste gravidupdatering så är jag tillbaka på ruta 0. Började verkligen må bättre och komma tillbaka till gamla Sanna men icke. Jag vill inte klaga men att vara gravid är fasen inte livets liv direkt. Har denna vecka fått sån sjuk huvudvärk, blandat med spyor varje dag. Har en ny rutin innan jag går hemifrån och det är att ALLTID ha med mig något att kräkas i. Alla tips och trix jag fått funkar inte för mig och den medicinen jag fått utskriven gör mig helt yr. För att beskriva känslan för någon som inte är eller har vart gravid så är det som en konstant hemsk bakfylla. Skål!

Cravings: Mitt lakritssug finns kvar men är inte lika galet längre. Nu är jag istället helt galen i Piccolini Tomater och det får alltså inte vara vanliga små tomater utan det måste vara Piccolini tomater. Finns bara på Ica - hittar ni dem inte så fråga min sambo, han har nog en karta över vart man kan hitta dem nu.

Min kropp: Magen är fortfarande oftast liten men är jag kissignödig är den gigantisk, men liksom grundkulan är där - otroligt mysigt.

Övrigt: Vi har köpt dem första kläderna. Hur sjukt. Visar upp dem i ett annat inlägg men det var en sån konstig känsla att gå och köpa kläder - till mitt egna barn? Jag ska bli mamma? Galet!

Dem allra första grejerna fick vi av Ida och hennes Sebbe förra veckan när dem var hos oss på landet, man smälter? Och tack för att ni startade gnistan hos oss för att börja köpa saker haha. Allt ovan är ifrån HM.

Gillar