Glimtar ifrån min helg!

Helgen kickstartade med alla hjärtans dag, som kärleken min hade fixat så fint. Rosor, champagne och lyxig middag, enligt mig en perfekt Valentines.

Men hej liksom <3 Jag började i vanlig ordning lipa när jag fick dessa fina blommor. Därefter så gick vi till Hagabadet och spade ett par timmar innan middagen, som han hade bokat på Dorsia!!!!!!! Min fkn karslok asså.

Vi käkade en avsmakningsmeny med vinpaket och hade det så trevligt så det är inte klokt. Jisses vad bra det var, vi blev lite på pikalurven kan man säga men åh. Bästa kvällen. Bästa dejten ever.

På lördagen hade jag bokat in mig på Flying Yoga med Ida och trotts min bakfylla så bangade jag inte. Men, jättekul grej med flying yoga men gör det inte bakis. Jag trodde jag skulle avlida.

Därefter gick jag hem och gjorde lite pasta pomodoro. Kollade lite serier och tvättade innan jag och C skulle iväg på middag med min kusin och hans tjej.

Har haft 0 fokus på att ta bilder i helgen, har mest umgåtts med C och familj, men såhär såg jag ut i fredagskväll.

Och såhär i söndags haha. Skäms sanna, måste bli bättre på att ta bra bilder även på helger! Igår, söndag så käkade vi brunch med Cs syster m familj, som ni säkert såg på min insta så bombade jag med storys på Calles systerdotter som är det gulligaste som går på två ben. Är helt kär i henne!!!! Därefter åkte jag och poddade innan jag anslöt till Calles familj igen på söndagsmiddag. Gosigt.

Jag och C avslutade söndagen med att kolla på Vikings och käka godis i sängen, jag längtar så efter våran soffa nu haha. Det är ju de enda stället vi hänger på nu när vi inte har någon soffa. Jag gillar inte riktigt kombinationen av mat/snacks i sängen.... Hur är ni där?

Gillar