Ge ditt hår lite kärlek

Innehåller affiliate-länkar

Jag får så mycket frågor om mitt hår, mycket från nära och kära som följt min "hår-resa" från superblondt, skadat, kort hår till idag med min naturliga bottenfärg och mitt hår som växer mer än aldrig förr. Har aldrig i hela mitt liv upplevt mitt hår som nu. Har ju haft extentions från januari 19 tills nu december innan Bali när jag tog ut dem och det gjorde absolut sitt, ska ni sätta i extra barr så rekommenderar jag endast Hairtalk. Men mina tips dem är få, enkla men gör verkligen skillnad!

Tips nummer 1: Sluta bleka håret! Vill du ha en ljusare feeling så är mitt störta tips att göra balayage-slingor istället för att göra i hätta eller folieslingor. Sliter inte alls lika mycket men blir fortfarande ljusare och fräschare!

Tips nummer 2: ANVÄND SOLSKYDD!!! Håret tar så mycket stryk av solen, mer än vad man tror! Jag har använt solskydd till håret på varenda solsemester jag vart på (även i Sverige på sommaren) sedan ca 2-3 år tillbaka. Åker inte utomlands utan Davines Suncare Milk. Den är magisk.

Tips nummer 3: Låt håret vila! Om man, som jag, fixar håret iallafall 2 gånger i veckan (föning och värmestylingverktyg) så är det lika viktigt att håret får vila från värme. De dagar jag inte stylar det så låter jag det självtorka och "bara vara". Sov gärna med lite extra hårolja exc också!

Tips nummer 4: Köp bra produkter. Jag använder just nu detta schampoo och detta balsam och även Arganoft arganolja i efter varje tvätt. Är också besatt av denna leave-in produkten. Sedan kan det ju variera men brukar hålla mig till arganoljan och leave-in:en efter varje tvätt. Mitt hår kräver mycket fukt och båda dem produkterna är helt naturliga, ekologiska och "earthy" vilket är en smaksak, jag älskar det! (Jag har just nu faktiskt en rabatt på Arganoft som är sanna20 och ger er 20% på hela sortimentet! Är besatt av deras produkter men framförallt arganoljan)

Det var mina tips, sitter ni nu hemma under dessa tider kan ni ju passa på att ha extra mycket hemmaspa! Det är ni värda!

Gillar