Fylla år och må som en påse skit

Hej fina fina ni. Mår ni bra? Jag har precis återhämtat mig efter denna jävla helg haha. Men mer om det lite senare i inlägget! Jag hade världens bästa födelsedag i torsdags. Blev uppvaktad från tidig morgon till kväll av min älskade kärlek. Först frukost på upperhouse och snälla vad trevligt det var.

Kan verkligen rekommendera att boka deras frukost om ni ska fira något speciellt, så lyxigt, harmoniskt och sjukt gott. Gröten nedan med rabarber var den godaste gröt jag nånsin ätit. Och utsikten är ju verkligen magisk där uppe.

Därefter åkte vi vidare till överraskning nummer två vilket som var en heldag på Sankt Jörgen som verkligen var 10 av 10.

Har inga bilder alls från dagen nästan haha. Vi bara njöt av värmen, spa och att bara ta det lugnt en hel dag. Så himla välbehövligt. Vi käkade pizza vid poolen till lunch och när jag trodde vi skulle röra oss hemåt så hade C bokat INTE ett hotellrum utan en svit. Om jag blev helt överväldigad, svar ja. Jag som aldrig bott i svit!!!

Världens bästa.

Vi drack lite bubbel, åt lite frukt och tog en nap haha. Det bästa vi vet verkligen. Därefter gjorde vi oss prydliga inför 3 rätters på Ernst och Ines som är deras restaurang och wow så gott det var.

Hade på mig min fina klänning från Adoore och skor från Mango!

Alltet!

Vi avslutade med dessert utomhus med tanke på det fina vädret! Sån magisk dag och älskar denna typen av presenter. Så mycket roligare än att få saker.

Torsdag VS Fredag Ser ut som sju svåra år. Har inte mått 100 fysiskt senaste tiden, kan gå in på det mer i ett annat inlägg men fick åka in till vårdcentralen för att ta ytterligare prover då jag inte klarade av dagen riktigt. Har fått medicin nu och mår lite bättre men det är iallafall anledningen för min dåliga update här och på Instagram senaste tiden. Spenderade helgen hos mina föräldrar då Calle var bortrest, det är verkligen inte kul att må så dåligt att man inte ens orkar ta hand om sig själv. Min medicin gör mig otroligt trött och yr, läkaren tyckte jag skulle sjukskriva mig men det funkar ju inte riktigt så för mig tyvärr. Men hoppas på att må bättre nu snart som sagt. Mår idag mycket bättre så lite framsteg iallafall!

Nu ska jag fortsätta beta av lite jobb så ses vi snart igen. Ta hand om er <3

Gillar