Fresh cut

Bilder ifrån idag när jag var och klippte mig hos bästa Michelle, hon gör alltid magi med mitt hår. Färgen är ju perfekt nu, hon har tagit fram min naturliga färg och adderat lite balayage slingor.

Hej mina fina fina vänner. Hur mår ni? Har ni en bra vecka hittils?

Min vecka är bra, men jag har ju vart iväg nu i lite mer än en vecka, så fort jag kommer hem så åker C igen. Det känns verkligen som att vi går om varandra här hemma och så har det vart nu i två veckor. Jag ska inte klaga, det finns ju par som är ifrån varandra betydligt längre men jag blir fan låg när vi är ifrån varandra. Även om vi inte umgås så supermycket på vardagarna så sover vi ändå ihop, pratar om kvällarna och "ses hemma" efter jobbet. Ja ja. Nu ska jag inte klaga på det. Han kommer ju snart hem!

När hördes vi senast, innan Köpenhamn. Som förövrigt var så kul, vi fick mycket gjort men dag 2 blev min lur snodd. INTE SÅ KUL. Visst det materiella är ju inte så viktigt, men allt meck med polis, försäkring, abonnemang. Blä, har en gammal trasig telefon med sämst kamera nu sålänge därav dålig update men imorgon får jag min nya. Äntligen.

Imorgon släpper vi poddavsnitt nr.2 hur kul, är verkligen brutalt taggad på detta. Att podda är så kul!!! Se till att prenumerera.

Nu ska jag redigera en vloggis!

Gillar