Första "helgen" för hösten

Innehåller affiliate-länkar

Första jobbveckan efter semestern är här och jag njuter av att ta helg. Haft en perfekt första arbetsvecka med varken för mycket eller för lite jobb, strukturerat upp hösten, kommande samarbeten och fått mycket gjort. Har verkligen så mycket roliga planer nu framöver och längtar efter att få kicka igång dessa projekt. Här är helgens planer:

Fredag: Frukost med en kompis, därefter jobba på café. Kl 13 ska jag på en hot yin yoga och därefter möta upp min fästman då vi ska fixa våra förlovningsringar. Han har ingen än och min är fel storlek, därefter misstänker jag att vi tar en AW på något mysigt ställe för att fira 1 vecka som förlovade. På kvällen ska vi äta middag med ett kompispar!

Lördag: Tänkte starta lördagen med en skogspromenad med Meja, längesedan bara vi två var ute på tur. På dagen ska jag fixa iordning här hemma, har massa möbler jag måste göra mig av med. På kvällen ska jag äta middag med lite tjejkompisar.

Söndag: Inga planer förutom Yoga och sovmorgon.

Liknande tröja hittar ni HÄR (klick!) / Skor, Alexander McQueen / Väska, Sandro Paris / Solglasögon, Gucci Liknande HÄR (klick!)

Gillar