För vintersemestern:

SannaInnehåller affiliate-länkar

Bikinis

På solsemestrar under vinterhalvåret föredrar jag bikinis i lite dovare färger och svart, inte skrikiga färger utan mer som dem nedan, så länge man inte är borta superlänge och hinner bli som en pepparkaka. Har länkat mina favoriter nedan, klicka på bikinin för att komma till den! Så läckra! De flesta är på superrea med!

Hår och hud

På solsemestrar är ju typ de enda man behöver ett bra solpuder och lite ögonskugga, tänkte själv klicka hem solpudret nedan, sugen på något nytt glittrigt! Och paletten bredvid är verkligen min favorit, de nyanserna kommer vara så snygga när man är brun!!!

Viktigt viktigt! Solskydd, både för kropp och hår! Har ju tjatat om davines produkterna förut men dessa två är ett måste för mig, hair milken badar jag i under hela dygnet och masken (se tuben) kör jag varannan dag typ som ett balsam och den gör WONDERS för torrt solblekt hår!

Solskyddet från Decleor är också riktigt bra, samma sak med tan deepenern från Lancaster, man blir sommarbrun på 3 dagar om man solar med den (försiktigt dock).

Gillar