Festival på smogen (bildbomd!!)

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina fina ni. Jisses, nu har jag festat färdigt för ett tag, känner mig helt slut. Stackars kroppen asså, det blir mycket grönt och gott denna vecka, har nog brist på varenda vitamin som bör finnas i min kropp hahah. Men vilken helg jag har haft. Startade med att i fredags fira min bästa kompis, hade så kul men vi gick hem runt 02 då det var väldigt dåligt ute i Göteborg, jätte lite folk och halvkass musik. Fick med mig C hem och vi laddade om inför lördagen, då det var dags för festival på smögen. Här kommer en bildbomb:

Vi trodde att vi var all set och nu jävlar åker vi, tror ni inte då våran bil går sönder?! Den är helt ny så vi fick lite panik (just nu är det en bärgningsbil påväg hit för att hämta den), vi fick ta en annan i gängets bil så vi kom iväg, två timmar sent men som sagt, bättre sent än aldrig.

En bättre bild på oss hahah XD

Väl framme hade vi verkligen bästa dagen, asså jag var så glad och euforisk hela dagen. Trotts att det var helt sinnessjukt varmt så hade vi så roligt. Vi som var där var jag och C och tre kompisar till honom. Och även om jag verkligen hade velat ha dit mina tjejkompisar så måste jag ändå säga att det är väldigt skönt att hänga bara med killar?

Dagens outfit

Vi såg Jubel, Molly Sandén (som var helt magiskt), afrojack, Rebecca och Fiona samt Ingrosso. Toppen var molly och Ingrosso!

Jag och Fille!

Vi hade typ inte käkat på jättelänge och det fanns 1 matställe på en festival för 8000 personer så det hade ju vart lite bättre med ett par till. Men jag och Sebbe tog på oss ansvaret och gick och fixade mat, det kanske tog typ 50 minuter 😁 MEN vad uppskattat det var.

En tortilla + guace är aldrig fel, gladaste tjejen hahah!

Jag och kärleken, finns ingen som jag har så roligt med som med honom.

Det började bli kvällen och vi hamnade backstage under Rebecca och Fiona och Ingrosso. Gaaah vad roligt detta var, helt stört. R och F var så bra, gåshud av hur coola dem är. Kommer ihåg när man var typ 14 och jag och min bästis ville bli Djs pga dem!! XD Och Ingrosso var så fett, liiiite starstarstrucked typ.

Här kommer dem sista bilderna:

Efter detta var det ut och stöka på smögenbryggan, det blev sent och vi var nog inte hemma förens vid 06. Vilken dag och kväll!! Massa kram till alla er som kom fram, blir så glad😭❤

NU är det måndag och jag har shitloads av jobb att ta tag i, vi hörs snart!!

Gillar