Feel good hudvård!

I samarbete med Soap and Glory

Hudvård av alla dess slag har alltid legat mig varmt om hjärtat. Det är sån feel-good känsla över riktigt bra hudvård. Man känner sig fräsch, sexig och vårdad när man tar hand om sig själv med hjälp av bra produkter, där kommer min samarbetspartner Soap and glory in. Fan vad jag älskar deras produkter, alla doftar magiskt och det finns verkligen en produkt för varje tillfälle.

Vill man ha spa-hemma mys finns det grejer för det, är man på partymood och vill göra sig iordning inför en festkväll och söker glow finns det ansiktsmasker och krämer för det. Deras ögonmask är guldvärd när man vill vakna på morgonen, har använt den innan photoshoot och den är magisk.

Och nu när huden är som mest torr så kan jag inte leva utan deras Speed plump mousse som återfuktar på djupet, och doftar så så gott. Nästan lite sockerkaka?

Jag har använt deras produkter i cirka 2 månader nu och de produkter jag inte kan leva utan är.... Trumvirvel.....

Mina favoriter:

1. Foam cleanser - Så härlig ansiktsrengöring, tar bort smink och har nog aldrig känt mig så fräsch som efter användning av denna! Brukar använda den tillsammans med min Foreo och tycker absolut ni borde testa det.

2. Purifying de-clog mask - Det är masken jag har på bilderna ovan, det är en peel off mask och hörrni, glowet efter denna..... Mums!

3. Puffy eye attack - Svullen runt ögonen på morgonen, dessa ögonmaskerna är din bästa vän. Tips är att ha den i kylen innan!

4. Speed plump mousse - Som nämnt ovan så är denna nattcremen magisk nu under vinterhalvåret. Är beroende!

Och ett litet tips....

Just nu har Apotek Hjärtat 20% på alla Soap and glorys produkter så spana in deras sortiment HÄR!

Gillar