Få koll på din ekonomi med Anyfin

I samarbete med Anyfin

Inlägget är i betalt samarbete med Anyfin.

Jag och min nya favvis-ekonomi app!Just ekonomi har jag märkt är ett ämne som ni gillar att jag pratar om- bland annat hur jag gör för leva mer ekonomiskt. Något som jag däremot tyckt har varit svårt är när det kommer till kreditfakturor och delbetalningar. Även om det har blivit en allt vanligare betalningsmetod i Sverige, så tycker jag fortfarande det är svårt att veta när jag väljer att exempelvis dela upp min betalning, om jag har schyssta villkor eller om jag betalar för mycket? Hur vet man det?

Jag har nu hittat en supertjänst som hjälper till med allt detta. Tack vare dem behöver jag inte fundera två gånger på om jag har schyssta villkor. För dem är det en självklarhet. Tjänsten heter Anyfin och är en app (går att ladda ner för både Apple och Android) som sänker kostnaderna på dina krediter och delbetalningar. Detta innebär att du enkelt samlar dina befintliga krediter som du har ränta på genom att överlåta dessa till Anyfin.

Något som jag tycker är extra bra med just Anyfin är att de vill inte bidra till en ökad skuldsättning, därför ger de inte heller ut några nya krediter utan sänker de du redan har. Jag tycker det är viktigt att poängtera att man ska vara försiktig att handla med pengar man inte har. Men att det ibland kan uppstå kostnader som man inte kan förutse och då är det bra att möjligheten finns att handla på avbetalning eller kredit, för att kunna jämna ut ekonomin. Dessvärre är det inte ovanligt med krångliga villkor som slutar med att det blir dyrare än man hade tänkt sig. Därför finns Anyfin.


Ett exempel på när jag hade behövt Anyfin är när min kamera gick sönder i somras. Jag hade en deadline på ett samarbete som krävde bilder av kvalitét och min garanti hade gått ut på kameran och försäkringen skulle inte täcka upp en ny. Jag behövde köpa en helt ny kamera, precis efter semestern och innan löning. Ni fattar ju. Hade jag vetat om Anyfin då hade jag köpt min nya Canon på delbetalning, men eftersom jag var så osäker på en delbetalningsränta så betalade jag hela kameran på ett köp (och fick äta nudlar i typ två veckor).

Anyfin fungerar helt enkelt genom att dem betalar fakturan åt dig och så får du betala av den allt eftersom till dem istället, men till en mindre räntekostnad än grundfakturan. På så sätt så slipper du lägga pengar i onödan, hur nice?

För att testa Anyfin så gjorde jag ett köp på nätet via klarna delbetalning, hämtade fakturan med BankID, skickade in och dem sänkte min ränta, på några sekunder i appen, från 19,90% till hela 8%. På ett klick, tänk då om man alltid använder sig utav Anyfin?! Tänk vad man sparar pengar tillslut. Och det bästa är att dem omfinansierar upp till 100 000 kronor så om man gjort ett större köp på delbetalning finansierar de även det! Säger bara WOW vilken ängel Anyfin-appen är?!

Är ni sugna på att testa appen finns den bland annat på Appstore och är helt gratis! ​Och glöm inte min rabattkod sanna200 för 200 kr rabatt på eran första betalning! Har ni frågor får ni gärna kommentera så ska jag försöka svara så gott det går!💗

Glöm inte heller att kika på min Instastory där jag visar mer konkret hur appen fungerar.

Gillar