Ensamtid

Hej fina fina ni. Sitter helt färdig i soffan med blött hår i mjukis, har precis käkat foodora med C då båda kom hem sent från jobbet och inte pallade laga mat. Igen av oss var särskilt sugna på något men behövde äta så vi beställde varsin subway, jag kommer inte ens ihåg senast man åt det? Hur som helst så var det inte alls gott, torrt, jättestarkt och tråkigt. Rekommenderar inte det faktiskt. Men vi fick i oss mat iallafall och det var ju bra.

Har iallafall idag vart hos Sanna Andrén idag, min grymma nageltjej. Startade min morgon där vilket som var mysigt. Därefter så åt jag ensamfrukost på stan, sällan man gör det men det är ju så skönt? Äta en ostmacka, dricka lite kaffe. Lyssnade på lugn musik och betade av mailen via telefon samtidigt. Ska göra det oftare för det var så mys. Lite tid ensam. Tror det är jättenyttigt att fika/luncha ensam, gå på stan ensam för skojs skull, inte stressa runt och äta bara för man måste, göra ärenden i all hast. Själv tyckte jag de va läskigt att "njuta" ensam av en kaffe i solen, äta lunch själv eller strosa i butiker själv förr. Men nu tycker jag bara det är härligt. Det var så himla härligt. Dagens tips!

För övrigt dålig uppdatering från min sida denna vecka, ska bli bättre påt imorn! Kommer lite recept och annat då. Så hål utkik! Pussar och kramar.

Gillar