En stökig helg

Vart ska jag börja, Jesus vilken helg jag har haft. Vi börjar med fredag. Direkt efter jobbet fick jag springa hem och göra massa jobb som var tvunget att vara färdig tills 17, planering av samarbeten framöver och massa jobbmail som jag var tvungen att ta tag i. Därefter svirade jag och C om för att åka iväg på middag hos ett kompispar. Middagen var verkligen 10/10, det bjöds på riktig tacos alltså inte svensontaco. Jag fick supergod taco-kryddad halloumi och yeeeeeeez vad gott det blev. Vi blev kvar tills lite över 00 tror jag, därefter somnade vi nästan i taxin påväg hem. Natten var lite märklig då meja vägrade sova, jag var typ halvt vaken hela natten för hon skulle hålla på att leka och ha sig. Så lite extra trött när jag vaknade i lördags. Men det stoppade inte mig från att tagga igång för dagsfest med tjejkompisarna.

Först var det brunch hos Filippa, därefter tog vi en taxi i ÖSREGNET bort till Port Du Soleil men även om vädret rent utav sög så hade vi så sjukt roligt iallafall. Jag lever verkligen för dagsfester. Vi var där tills det stängde och därefter så gick jag och Daniela (min bästa vän som ni garanterat sett här förut) till The Parlour för födelsedagsmiddag för min pappa och mamma. Vi var ju lite smått runda om fossingarna men hade en riktigt trevlig middag med min far och mor. Dem var också på lite party.-mood så det slutade med att dem var med hela kvällen, okej inte mamma då hon gick hem vid 00 men pappa hängde kvar med C och hans killgäng. Älskar att mina föräldrar orkar vara med och ha kul med oss även om båda är över 50. Och efter att ha hållt igång sedan 12 på dagen tills 03 på natten så tog jag och Daniela en taxi hem till oss, bättre val än att fortsätta till 05.

Och igår söndag så mådde jag inte som en gud. Var hemma hela dagen förutom en snabb visit till en av mina närmsta vänners nya lägenhet här i stan. Därefter så städade jag hela lägenheten. Får panik om det är stökigt när man vill lägga sig och chilla, det måste liksom vara rent och fint innan. Somnade i soffan med C framför en film.

Nu ser jag att detta inlägg håller på att bli en dåligt formulerad roman. Så jag ska tacka för mig och önska er en fin måndag! Jag ska snart på lunchmöte sedan till frissan, bra måndagsplaner måste jag säga.

Gillar