En riktig pang helg!

Jag blir typ aldrig sjuk, asså verkligen aldrig. Det var senast typ ett år sedan som jag var sjuk, feber osv. Men denna helgen hart vart det värsta på länge. Calle blev kräksjuk i torsdags, jag försökte hålla mig borta från honom men vi bor ju under samma tak. I fredags mådde han bättre och vi kunde ha lite fredagsmys. Vi gick och la oss och typ en timme senare vaknade jag av magknip och fick springa in till toaletten för att kräkas. Detta höll på i nästan 24H, maraton mellan sängen och toan. Tackar gud för att det "endast" var kräk och inte båda delar om ni förstår XD

När man trodde det var över, med kräkandet, så kom värken. Det kändes som att jag blivit påkörd eller som att någon drar i alla mina leder åt olika håll. Dag 2 kom huvudvärken och än idag, dag 3 är jag fortfarande illamående och min mage ser gravid ut. Så svullen haha. Men en positiv sak med detta är nog att jag kan allt om vinterkräksjukan och magsjuka överlag. Har ju verkligen googlat sönder dem senaste dagarna då både jag och Calle har trott att: "vi kommer nog att dö i detta. Detta kan inte vara kräksjuka"

Imorgon hoppas jag att jag är bra, vill kunna stoppa i min kropp massa näring utan att vilja kräkas av tanken. + att jag vill komma igång med veckans to do list, några av dem sakerna är:

- Ha möte ang. mitt bolag som ska registeras.

- Spela in lite samarbeten

- Köpa nya jeans (har inga jeans jag gillar?)

- Börja tänka på refrängen för gamla lägenheten (sälja möbler exc.)

- Skapa roligt material till blogg, insta och youtube. Känns som jag legat på latsidan i en vecka nu, känns inte så bra.

Nu ska jag fortsätta med desinfektionen av lägenheten. Tjo!

Fina helgbilder ellerhuuuur!!!

Gillar