En måndag på Grancan

Innehåller affiliate-länkar

HOLA AMIGOS! I skrivande stund sitter jag och äter sen frulle på ballen (och för er som tyckte det var helt sjukt att jag skrev så på Instagram så betyder det BALKONG och inte snopp😁). Hur som! Idag är planen att ligga vid poolen hela dagen och kanske hitta på nått ikväll. Vi båda har lite jobb att göra så en dag hemma blir perfa!

Igår hade vi en sån mysig dag, vi hängde först vid poolen här här hemma och åkte sedan till amadores Beach club för lite lunch och spa, jag gjorde naglarna och C tog en massage. Mina naglar var verkligen fruktansvärda så det var bra att jag fick gjort dem här trots att jag saknade min nagel Sanna hemma i Gbg.

Hur som helst, därefter åkte vi hem och gjorde iordning oss för moonlight cimena i Maspalomas. Och WOW vad mysigt det var... Det var verkligen exakt vad vi behövde igårkväll. Vi käkade nachos och massa annat gott under bar himmel framför filmen A Star Is Born. Jag hade inte sett den så det var superkul, är dock inte så överhypead på filmen som alla andra. Alla satt och grät i slutet medans jag och C bara satt där och "jahopp det var det". Men överlag var den ju superbra och musiken ska vi inte ens snacka om! Riktigt bra! Därefter åkte vi hem och somnade vid 22.30 😝

Nu ska vi byta om och gå ner till poolen, PÖSS!

Kaffet vid poolen på morgonen

Outfit igår för lunch - Linne - HÄR // Bralla - HÄR // Väska - MANGO

Selfie och lunchen igår - Wok med grönsaker och massa gott!

Det blåste rejält igår - Birkenstock X2

Hem och duscha!

I väntan på Taxi mot Maspalomas!

He loves me!

Titta så mysigt! Rekommenderas!

nomnomnom!

Gillar