En liten förklaring

Godkväll på er! Hoppas ni haft en fin helg ❤ Jag och C satt nyss och läste lite kommentarer under deras senaste klipp och jag kände att jag var tvungen att förklara mig lite:

Kommentarsfältet under JLCs senaste video idag när Calle färgar sitt hår, skägg och ögonbryn svart var inte superkul att läsa, för min del. Kommentarerna handlar om delen när dem ringer mig på FaceTime för att visa hur Calle ser ut, jag visste ingenting och jag blir chockad och väldigt ledsen. Jag förstår att jag framstår som väldigt ytlig och elak emot Calle, det håller jag med om såhär i efterhand när jag själv ser det och har pratat med Calle om det.

Jag vill bara förklara varför jag reagerade så som jag gjorde då det vore tråkigt om ni/JLCs följare uppfattar mig som ytlig... Den dagen som detta filmades hade jag rent ut sagt en skit-dag, jag hade världens PMS och var "skör" som det var, jag var nervös över skolstart och två av mina närmsta vänner hade precis berättat att dem skulle flytta till Stockholm och det blev lite mycket för mig när dem ringde och Calle såg ut som en främling. Han får se ut precis hur han vill och jag kommer alltid älska han oavsett hårfärg, klädstil exc. Jag vet att sånt kan hända med tanke på hans jobb men jag blev helt enkelt chockad och därav min reaktion. Jag håller med om att jag överreagerade...

Jag skriver endast detta för att jag vill få säga mitt angående alla kommentarer om att jag skulle vara ytlig, elak mot Calle eller en oskön brud som inte borde tala om för min kille hur han ska/får se ut.

Nu hoppas jag att ni får en mysig kväll och att ni sitter bänkade med massa gott framför valvakan, för det gör vi!

Puss och kram! Sanna 

Du får gärna vara brunett älskli 

Gillar