En blandad Q and A

Q and AInnehåller affiliate-länkar

Q: Hur lång är du?

A: Jag är 169 i mitt pass, men säger 170 för det låter så mycket längre? Konstigt kanske

Q: Vad använder du för hudvårdsprodukter?

A: Jag använder för det mesta Exuviance produkter, min ansiktstvätt är denna (HÄR) därefter använder jag ett ansiktsvatten som verkligen djuprengör finns HÄR och därefter en nattcreme som gör en sjukt len, min kille snor den för att "den är så skön" HÄR och på morgonen en dagcreme med hög SPF finns HÄR.

Q: Skulle du kunna flytta till Stockholm?

A: Ja ja ja. Inte for life men för en period, gärna.

Q : Dina bästa tips för att lyckas med sina sociala medier?

A: Var dig själv! Cheesy tips kanske men man ser så många influenser-tjejer som kopierar andra och som är väldigt "ytliga". Det är ju så svårt när man vill ha de "perfekta" flödet men ändå hålla sig personlig. Jag håller min blogg så personlig jag kan och försöker vara mig själv på mina insta-stories. Där man kan verkligen vara sig själv på ett genuint och härligt sätt!

Q: Vart ser du dig själv om 5 år?

A: Svåraste frågan. Jag vill ha skaffat mig ett eget företag, börjat driva något själv. Vet inte vad än. Hoppas jag flyttat till en lägenhet med större garderob XD Och hoppas väl att jag och C tagit nästa steg i förhållandet på nått sätt (😉💍).

Q: Har du och din pojkvän tänkt på att skaffa barn/pratat om det?

A: Jag kan säga som såhär, det är långt bort. Får sjukt mycket frågor om detta av någon konstig anledning? Jag fyller 21 i sommar och har så mycket jag vill göra innan barn. Klart jag ser C som pappa till mina barn men inte än! Vi har ju nästan ett barn (hunden)😁

Q: Vad använder du för foundation? Tips?

A: Har alltid använt Bobbi Brown Intensive skin serum foundation men har nu börjat använda denna HÄR (klick) och den är MAGISK.

Q: Har du haft ångest eller panikångestattacker?

A: Jag har fått panikångest attack 2 gånger men inte på grund av ångest utan total utmattning, kroppen stänger av liksom! Förstår verkligen hur hemskt det måste vara att lida utav panikångest dagligen, måste vara som en mardröm.

Q: Vart jobbar du? Du verkar ha ganska "konstiga" veckor!

A: Ja, jag har riktigt konstiga veckor!! Just nu så jobbar jag ju delvis med sociala medier, vilket jag tycker är skitkul och vill jobba heltid med, men för att inte fylla mina kanaler med samarbeten och annonser så väljer jag att jobba heltid ändå! Och då jobbar jag delvis på ett Café! Sedan så rycker jag in på mitt gamla jobb då och då för skojs skull, det är en festvåning som jag jobbat på sedan jag var en liten tonåring så det har liksom blivit lite som mitt andra hem! Jag älskar att jobba helt enkelt, i skrivande stund så sitter jag och jobbar med blogg/insta efter en arbetsdag för att "hänga med" på den arbetsdelen!


Q :Känner du att du lever efter dina egna förväntningar? Vad är det du kämpar mest med?

A: Ja det gör jag nog, jag är väldigt nöjd med min livssituation. Det enda jag hade velat ändra på är att inte jobba så sjukt mycket, all tid för träning, vänner och familj blir för lite. Och det är nog det jag också kämpar mest med, att klämma in så mycket grejer på så lite tid som möjligt. Men annars så är jag som sagt väldigt nöjd för att vara 20 år. Jag tror många av mina följare glömmer det då min kille är såpass mycket äldre än jag och jag lever ganska "moget" för min ålder, lägenhet, förhållande, en HUND (?!). ! Jag har liksom inte lagt hela livspusslet än och kommer nog inte ha gjort det förens om flera flera år, det finns så mycket jag vill göra för att känna mig "nöjd" med livet!

Q: Om du måste välja, Calle eller Meja?

A: INTE OK FRÅGA. Måste välja Calle? Får ut mer konversation av honom XD

Q: Vad gillar du för musik?

A: Lyssnar på ALLT. Har en salig mix på mina spellistor.

Q: Hur var det första gången du träffade Carl? Beskriv lite mer ingående!

A: Tror jag berättat om detta förut? Men det var iallafall på Café Opera (nattklubb i Stockholm) efter Justin Bieber 2016, vi festade tillsammans så vi hade en del gemensamma vänner som var där ifrån Göteborg! Jag hade pojkvän och han hade flickvän då, så det var inget mer speciellt än att vi hade roligt tillsammans! Hade helt ärligt inte superkoll på C innan vi började dejta på riktigt, visste bara att han hade gjort någon Johan Falk immitation typ men såg han mer som en rolig kille än någon offentlig!

Q: Känner du att du missar lite av "studentliv/de unga fria" när du har pojkvän, boende osv?

A: Jag förstår verkligen frågan! Men tror det beror på vad ens vänner gör! Jag har lite vänner som pluggar men det är typ 2-3 styckna. Mina vänner jobbar och lever rätt så likt mig men festar väl lite mer. Men bor i Stockholm. Så det är väl det som jag "missar" för hade det inte vart för C hade jag nog bott i Stockholm! Men som sagt, the Home is where the heart is. Och sålänge jag får komma hem till han varje dag spelar det ingen roll vart vi bor #CLISCHÈ


Q: Brukar du träna?

A: PASS!!!!!

Q: Hur är ditt förhållande till mat/träning idag? Anser du dig helt frisk, och hur blev du det?

För er som inte vet det så har jag en bakgrund med ätstörningar, något jag bara nypt lite i här på bloggen. Just idag anser jag verkligen mig som frisk, ångesten finns kvar och jag är väldigt mån om exakt vad jag stoppar i mig. Men det är ingenting som begränsar min vardag längre! Jag har aldrig mått så bra som jag gör och klycshigt nog tror jag det beror mycket på C. Och frisk blir man inte förens man inser att man är "sjuk" eller har problem. Så när jag insåg det kunde jag börja jobba på att tvinga bort dumma tankar osv! ❤ Man är alltid bra nog som man är! Men mitt tips för att dämpa ångest när det kommer till mat och träning är att träna måttligt och när du känner för det, och ät hälsosamt, mycket färgglad mat och mycket grönt - då mår iallafall jag psykiskt och fysisigt som bäst!


De där var väl en del frågor jag betade av! Nu får ni ha en fin fredag och helg!

Gillar