Designa dina egna accessoarer

I samarbete med Frankenstorm (klick)

Foto Nike Nilsson

Jag älskar när man får bära personliga accesoarer. Känslan av att ha något eget är verkligen så cool. Jag tycker speciellt att personifierade accessoarer kan säga så mycket om vem du är.

Och för er som inte redan har koll på Frankenstorm så är det ett företag som jobbar med personifierade väskor, datorfodral, telefonskal och t-shirts + hoodies. Alla deras accessoarer är gjorda i vegansk läder och företaget i sig anser jag vara väldigt medvetna kring miljö och hur man ska jobba på bästa möjliga sätt för planeten. Det älskar jag, dem tycker inte massa väskor/plagg och pumpar ut till låga priser utan satsar hellre på kvalité och att allt ska vara anpassat och designat för just DIG.

I mitt förra samarbete med Frankenstorm så visade jag upp min egna design utifrån mitt favoritcitat "Different is perfect". Men nu kör jag på lite mer Basic med mitt namn, initialer och en av deras egna designs "Leather is over" som jag älskar!

Vill ni handla på Frankenstorm så tycker jag att ni ska göra det med min rabattkod som är SANNA15 och gäller endast i 24h från och med idag 16/9 kl 18.00.

Happy shopping!!! 💘

Gillar