Daily face-look

SannaInnehåller affiliate-länkar

This is what i use for my daily face

Det har vart supermånga som frågat mig om hur jag sminkar mig/vad jag använder för olika produkter. Helt ärligt så är jag inte jättebra på smink och hur man använder det, jag har gjort samma i flera år och byter sällan produkter. Men här är på ett ungefär vad jag använder för produkter! (Länkarna ovan är adlinks)

1. Maybelline ERASER concealer (jag har färgen NUDE 02) - Jag använder inte någon foundation utan bara lite concealer för att ljusa upp under ögonen + täcka finnar om jag skulle ha någon. Jag sätter den alltid med Laura Mercier puder men hittade inte det där jag gjorde collaget. Jag tycker den är jättebra och smidig faktiskt, köper om den hela tiden och kan inte tänka mig någon annan. Billig och bra ;)

2. Solpuder från Isadora - Jag har nog köpt denna sedan jag var 14? Har testat massa andra dyra varianter allt från Estée Lauder till Benefit och Bare minerals men inget slår detta. Jag använder den på mina kindben och runt ansiktet, brukar också använda den över hela ögonlocken!

3. Anastasia brynpenna - Superbra och smidig att använda. Har inte så mycket mer och säga förutom att den håller sjukt länge, säkert haft samma i över 1 år.

4. Lash sensational Mascara Maybelline - Också en produkt jag köpt om i hundra år känns det som. Det är den enda mascaran jag kan ha. Bytte ett tag till Lancome Dolleyes men denna är väldigt lik den men bättre typ? Super billig och jättebra.

5. Masterpiece Eyeliner Maybelline - Inte så mycket att säga än att den är superbra!

6. Mac Ögonskuggor +Rouge - Detta är helt seriöst dem bästa ögonskuggorna ever, kommer aldrig köpa andra än dessa. Dem tre färgerna som ligger länkade har jag och är de enda ögonskuggorna jag använder och har användt i 2 år. Samma gäller rouget. Dem är bäst.

Hoppas det var roligt att se vad jag använder för smink även fast ni säkert känner igen många av dessa produkterna! Ha en fin helg hörni!

Gillar