Dagbok - Söndag och dop

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon måndag! Har vart uppe med tuppen idag för att ta igen lite jobb, när man inte har tiden så får man ju skaffa sig den på något vis. Plus att det är lite mysig att gå upp tidigt, koka lite kaffe och sätta sig vid datorn, det är liksom helt tyst utanför oss innan 07.20, bara lite fåglar som kvittrar. Mysigt ellerhur?

Igår så var jag och C på dop för hans systerdotter, vi startade morgonen i stress i vanlig ordning, vad ska vi ha på oss, vi måste fixa någon present, vart ska vi vara och exakt NÄR?!

Vi startade dagen med att åka ut till Frölunda torg för frukost och present-letande. Vi tänkte köpa en mini-porsche (typ Bobby-car) men när vi ringde så hade dem ingen inne. Skit också.

Vi käkade frukost i samma veva som vi förbryllt letade efter liknande bilar till barn, det gick sådär men frukosten var faktiskt väldigt god. Jag käkade en soygurt med blåbär, en smoothie + en kombucha. Av ren flax så åkte vi ut till Porsche center och dem hittade exakt den barn-bilen som vi ville ha långt inne på lagret. PJUH.

Jag hade på mig detta : Kavaj HÄR // T- shirt HÄR // Jeans HÄR// Skor - Zara

Själva dopet var jättefint. Lilla Nova som barnet heter var helt lugn, log hela dagen och skrattade till och med ibland i kyrkan. Man är ju lite nervös över att barnet som döps ska vara supermissnöjd och gråta/skrika hela dopet. Men nix, inte Nova! Calles kusiner sjöng och folk började gråta, nästan jag också. Fint!

Så fina!

Efter dopet blev det fika och så, vi stannade tills kl 16 och åkte därefter hem till mina föräldrar för att plocka upp lillfisen men vi stannade där i en timme vilket som var mysigt. Jag har verkligen börjat uppskatta att åka hem till mina föräldrar och bara vara där. Det är ju ungefär ett årsedan som jag flyttade därifrån och det blir bara mysigare och mysigare att åka dit till mitt barndomshem. Därefter så SKULLE jag och C ta oss till gymmet, ja vi ska ju börja gymma tillsammans eftersom ingen av oss har gått dit på alldeles för lång tid. Roligare att göra det ihop tänker vi. Så vi snabbade oss in i lägenheten och bytte om på 1 minut för att inte banga, väl framme på gymmet var det stängt. Vilken osis! XD

Det blev en powerwalk istället och därefter gjorde vi vattenmelon-sallad till middag. Summan av kardemumman: En riktigt mysig söndag.

Gillar