CPH WEEKEND - DAG 2

Innehåller affiliate-länkar

Vaknade, grattade Calle eftersom han fyllde 26 och gav han 20 minuters helkroppsmassage i present (då hans riktiga present var själva resan) . Därefter var det dags för hotel frukost!!! Har riktigt lite bilder från denna dagen, C har heller typ inga. Vi är bra på att inte ha våra telefoner när vi umgås själva eller reser och det är ju jättebra, men det vore kul att ha lite mer bilder XD

Som jag älskar denna killen.... ni måste hata mitt tjat om hur bra han är blablabla men.... KÄR. okej.

Tog med mig mina nya klackar, som jag älskar, och tänkte ha på mig i söndags men jag pallade inte ha klackar helt ärligt. Men fan vad snygga dem är.... I DIE. Finns HÄR (klick)

Haft min nya väska hela helgen, älskar den? Och tror inte den kostar med än typ 300 spänn eller något, grymt köp. Finns HÄR (klick). Och hur snygg är inte Calle? OUTFITGOALZ

Hittade perfekta gatan för lite photoshoot, outfitbilder kommer senare idag :P Asså Köpenhamn, tänk vilket jäkla feed man hade haft om man bodde där.... Såg även Köpenhamns insta-queen där, JosefineHJ, typ vackrare i verkligheten? Vilken brud!!!

Och därefter senlunch/brunch innan avfärd hemmåt, japp vi gick till Union Kitchen IGEN eftersom man inte kan få nog.... Jag tog våfflor med youghurt bär och chockladcreme, Calle tog en eggs Benedict och så delade vi på en pommes igen. Om vi har ätit denna helg? Japp.

Sedan vart det inga mer bilder, vi åkte hem, käkade lite Burger King på vägen hem (jasså där käkade vi igen ja) och plockade upp våran älskade bebishund hos Cs föräldrar. Därefter. vart det hem, krypa ner i sängen och kolla några avsnitt av El casa papel.

Haft en sån mysig helg med C, det är inte ofta vi får vara helt ensamma så ett dygn utan jobb, hund och massa telefonsamtal. Denna helgen har verkligen gett mig energi och pepp på livet. Älskar weekendresor, speciellt med honom.

Gillar