CPH weekend - DAG 1

Sanna, Resor, Min dag i bilder

Steg 1: Checka in!

Vi checkade in på fina hotel phoenix, fluffiga sängar men mindre sexigare sänggavel i hudfärgat skin XD

Calle som fixar till sin nya rock innan mys på stan

Och jag som tar selfies meanwhile :)

Steg 2: Brunch

På bästa union kitchen! Som nästan alltid när jag och C käkar brunch, varsin bloody mary. Bästa drinken vi vet!!! (och denna hade bacon i sig) (klagade inte)

Jag tog som vanligt en eggs Benedict och C någon macka med ägg osv sedan delade vi på en tryffelpommes och jag ska säga er, dem är helt sjuka. På riktigt är det dem godaste pommesen jag någonsin testat.

Steg 3: Strolling in cph

DENNA KILLEN!!!!

Titta så söt han e!

Vi strosade runt, shoppade lite och så en stund innan det var dags för ett glas eller två. Jag menar, vi är ju i köpenhamn...

Steg 4: Unna oss eftermiddagsdrinkar på Balthazar 

Okej, här har vi dem godaste drinkarna. Vi tog två var och alla 4 var så jäkla goda, fräscha och smakrika. Men fan va dyrt det är där? Fyra drinkar gick på 850 svenska. Hur sjukt.....

Också jag ... som vanligt efter en å annan drink, tar selfies på toan XD

Steg 5: Dinnertime! 

Och det var typ här jag inte orkade ta en massa bilder utan bara ville umgås med C. Samma sak gällde även han. Vi var iallafall på Restaurant TRIO i Axeltornet (de har kniv och gaffel i guide Michelin) och det var bra. Vi hade en magsikt kväll med utsikt över hela kph och alla viner var riktigt bra. På matfronten har det stället tyvärr gått ner sig lite, allt var väldigt gott men ska man vara petig så var det en del missar och slarv. Men överlag, gott och smakrikt!

Därefter gick vi och tog en drink på ett ställe som heter Strøms, ja vart så trött på intryck så jag tog en stor stark och C en supergod whiskey sour, därefter tänkte vi gå ut på klubb och fira C vid 12 slaget men.... VARFÖR RISKERA DEN BAKFYLLAN tänkte vi båda och gick hem istället. En perfekt dag!

Jag hade på mig en ny svart klänning, perfekt för dejt-night till ett par klackar.

Tog två selfies innan vi skulle gå, klänningen hittar ni HÄR!

Dag två kommer imorgon!

Gillar