Calle Svarar

Q and A

"Gästinlägg" av Calle!

Berätta om karatefisarn?

Tidigt under mitt och Sannas dejtande så skulle Sanna visa hur högt hon kunde sparka, mitt i hoppet så råkade hon prutta och jag märkte det men ville inte göra det pinsamt för Sanna så jag låtsades som ingenting, kunde dock inte hålla mig för att berätta att jag hörde prutten senare samma kväll och sedan dess har jag kallat henne för karateprupparen...

Vad är det bästa med Sanna?

Finns så mycket. Hon har väldigt bra humor och bjuder mycket på sig själv, hon är rolig! + Hon lagar helt fantastisk mat...

Vad tjafsar ni mest om?

Om vem som ska plocka upp Mejas små sketkorvar som hon gömmer lite här och var...

Hur träffades ni?

Vi träffades första gången i Stockholm på Cafe Opera efter Justin Biebers konsert 2016. Efter det sprang vi på varandra ute några gånger och vi lärde sedan känna varandra lite bättre efter att vi hängt en hel kväll efter en matmässa i Göteborg. Det hela slutade med att jag bjöd hem Sanna på en tacokväll och då föll hon pladask!

Vad har ni gemensamt?

Vi båda älskar att äta god mat, vi gillar att hitta på mycket roliga saker med varandra och gillar att lägga tid på våra vänner, det är viktigt!

Höll ni er relation gömd länge innan någon fick veta?

Nej inte så länge, eftersom vi träffades mycket ute på krogen så märkte våra vänner väldigt tidigt att något var på gång. Men vi höll på det ett tag innan vi visade det på sociala medier, känns dumt att skrika ut något innan man är helt säkra på varandra. Men nu skriker vi som fan.

Vad var ditt första intryck av Sanna?

Att hon var väldigt framåt och oblyg i jämförelse med andra tjejer i hennes ålder, hennes leende smittade av sig!

Ha det gött, Calle!

Gillar