Boosta dig med vitaminer inför vintern!

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Protein.se

Jag har aldrig vart den tjejen som går runt med proteinshakes, käkar proteinbars och dylikt. Därav fattade jag inte riktigt varför jag skulle göra ett samarbete med protein.se, TILLS att jag kikade på deras hemsida och såg att dem har så sjukt mycket mer än bara proteinshakes. Dem har massvis med vitaminer, omega 3 och massa annat som är bra för förbränning. Och det gillar vi ju?

Jag klickade hem dels vitamin B12 som är perfekt för mig som äter vegetariskt då jag inte får i mig särkilt mycket B12 på grund av min kost. Sedan så klickade jag också hem kära älskade Vitamin D som vi alla här i mörka Sverige behöver nu när mörkret kommer, visste ni att det är sjukt vanligt att folk får "höstdepp" på grund av D vitaminbrist? Tydligen så ska det vara kopplat till hur man faktiskt mår både fysiskt och psykiskt. Man blir ju lycklig av sol eller hur?

En annan kul grej som jag klickade hem var brun utan sol tabletter som tillför kroppen extra karoten (som man blir brun av) och det är ju HELT PERFEKT nu när man inte vill bli likblek och inte vill sola solarium! Det ska bli så kul att testa denna och se hur den funkar och självklart så kommer jag ju uppdatera er med hur det har gått!

Något som ni vet att jag älskar är ju kombinationen av gurkmeja och ingefära, försöker involvera det i min kost så mycket det bara går men ibland har man varken tiden eller orken att veva in färsk gurkmeja och ingefära i maten och då tänker jag att dessa är helt perfekta! Kombinationen av gurkmeja och ingefära stärker immunsystemet, är fullproppade med antioxidanter och ökar förbränningen och det vill man ju inte gå miste om nu i vinter.

Är ni sugna på att handla något på Protein.se har jag en mumsig kod till er Sanna2020 ger er 30% på deras hemsida och gäller ända tills 2020?! Längsta och bästa rabatten jag gett er någonsin eller?!

Klicka in er HÄR för att komma till hemsidan❤

Gillar