Bioevent och julstress

Innehåller affiliate-länkar

Hej bästa ni! Lång dag och är äntligen hemma igen. Jobbade idag och fick direkt hem och svira om efter jobbet då jag precis har vart på en förhandsvisning av den nya filmen Second Act som var jättebra!!! Rekomenderar verkligen att gå och se den! Därefter gick jag hem, gjorde en grillad macka och nu sitter jag med datorn i knät och skriver detta. Vi får snart. hem våran matleverans och då ska jag ställa mig och göra en grej i köket, det är julklappar så kan inte säga vad men ska LÄTT dela receptet med er! Perfekta gå bort presenten 😄 Och varför gör jag det efter 21.30 är för att jag inte hinner innan julafton annars, så sjukt att den är så nära? Det var liksom sommar, tjo och tjim, way out west och så för typ två veckor sen? Klagar ej dock!

Imorgon ska jag verkligen jobba från 10 på morgonen till 01 på natten, långpanna yes, så måste komma i sängs efter bakeriet ikväll. Julstressen ligger i luften men jag gillar det ändå. På fredag kommer mina tjejor hem och det vankas festerier på kvällen vilket jag är så himla taggad på.... Alla har ju inte setts på så länge. Älskart. Och på lördag ska vi fira jul hemma hos Cs pappa och innan dess har jag och C planerat att köpa julklappar. Så har en mysig helg framför mig.

Något jag också är väldigt taggad på är att det är våran första jul i lägenheten, och mejas första jul nånsin. Ska verkligen bli så mysigt att öppna paket, äta gröt och så här hemma på julaftonsmorgon, det är ju något speciellt med det. Fun fact, C var med mig och min familj förra året på julafton, bodde ju hemma då och det hände att Cs skor stog parkerade i hallen hemma hos mamma och pappa ibland, även dagen innan julafton... Så han vart med på den klassiska julfrullen haha.

Nu är det dags för kvällsbak... SKÖJ.

Kvällens face-look, har verkligen börjat tycka det är kul med smink? Eller är det min nya Caia palett...?

Favoritbyxan.... finns HÄR

Gillar