BEST DAY EVER

Lyckligaste tjejen i världen

Som ni vet har ju jag och C kollat på lite valpar men sagt att vi ska avvakta just nu, men vi har fortfarande kollat på annonser nästan varje dag. Och för typ en vecka sedan såg vi en annons på valpar i Vetlanda, där vi fastnade för en valp speciellt men Calle kände sig osäker på hela hund grejen så jag lade ner det lite.

Igår efter min föreläsning mötte jag upp Daniela, en av mina absolut bästa vänner, jag ville att vi skulle gå hem till oss och ta det lite lugnt innan vi skulle på "hejdå-middag" för en annan tjejkompis på kvällen. Daniela började bli lite konstig och nojig när vi närmade oss lägenheten, jag frågade henne vad hon höll på med och hon sa att hon var bajsignödig och inte ville bajsa hos oss om Calle va hemma så hon bad mig ringa för att kolla om han var hemma. Calle var hemma och vi var 2 minuter från lägenheten. Daniela var inte bajsnödig längre.

Lucas öppnade dörren, jag blev FETT stressad för fattade att dem hade något på lur. Jag tänkte att dem hade rakat av C håret och blev typ arg inombords. Jonas och Lucas snackade massa men jag uppfattade ingenting då jag bara tänkte vart fan är Calle och VAD har dem gjort. Jag får öppna dörren till sovrummet, där står Calle med en kamera, jag kollar på hans hår - det är ju kvar? C flyttar på sig. Där ligger hon, Meja från Vetlanda.

Jag kan inte beskriva med ord känslan jag fick förstod att hon var våran och att Calle faktiskt lurat skiten ur mig när han sagt att han inte vart sugen på hund helt plötsligt. Jag är så överlycklig. Och jag har världens finaste kille.

Och Meja är den mest fantastiska valpen, hon har sovit hela natten, kissat på badrumsmattan en gång. Hon är sjukt gosig och vill bara vara nära hela tiden. Tur att jag är ledig nu fram tills måndag så jag kan vara med henne här hemma hela helgen.

Har ni frågor om Meja eller hur jag och C har tänkt ang. hund så ställ dem här under så ska jag försöka svara på dem!♥

Puss och kram!

Meja

Gillar