Behöver er hjälp!

Hej! Först å främst, detta inlägget ska jag läsa igenom 3 gånger innan jag publicerar. De inläggen jag publicerade igår var ju fruktansvärt röriga att läsa. Jag ser ju inte de felen som tex. Calle ser när han läser igenom mina blogginlägg. Livet som dyslektiker <3

Anyhow! Idag började jag min dag med att öppna jobbet sedan tvingade jag mig på en löprunda. Satan vad jobbigt det är att komma igång. Men det känns skönt efter!

På schemat idag: 1. Ringa samtal som jag måste ringa 2. Fixa ett par inlägg som kommer upp under wow (litar inte på mitt bloggande i helgen). 3. Köpa lite sminkprodukter som är slut 4. Fixa naglarna (så gött) 5. Tvätta och äta rattatouille med C.

Men, jag har beslutsångest över en grej, mitt hår. Ska jag spara ut det? Är så sugen på att bara kunna sätta upp mitt hår i en toffs... Fixa strandsvallet och att kunna vakna, borsta ut det och se bra ut. Nu måste jag stylea det varje dag... Börja tröttna samtidigt som det är nice med kort hår, inte se ut som alla andra exc... Kommentera!

Spara ut till långt eller fortsätta klippa kort? 

Bild på mig och Lovisa i Prag förra året, precis innan jag klippte av det!

Mitt hår på Bali förra vintern.

PUSS Å KRAM!

Gillar