Behind the scenes

Innehåller affiliate-länkar

Älskar verkligen detta basic linnet, ni hittar det HÄR (klick)

What a day!!! Äntligen hemma i soffan igen efter en låååång dag. Startade dagen med en photoshoot hos A story media, resultatet får ni se snart! Det var superkul, dem är så himla duktiga där. Och det är ju ganska svårt att agera modell när man har 0 erfarenhet av att fotas på riktigt i en studio. Som sagt så var det så roligt, men lite knepigt. Hur gör man liksom?!

Först så fotade vi i en lite mer uppklädd outfit men jag tog med mig något superbasic bara ifall att och så fort jag bytte om från uppklätt till med "mig" så släppte min osäkerhet framför kameran. Så skönt!

Därefter käkade vi lunch hela gänget som var med på fotograferingen, jag och Ida på nouw hade möte och därefter gick vi på yoga ihop. Jag har vloggat hela dagen och ska göra det imorgon med så mer får ni se där!

Nu ska jag sätta mig och redigera på en video som jag spelade in igår, en rensar garderoben video som jag tror kan bli riktigt rolig. Har ca 2h på mig innan C kommer hem ifrån träning hehe så hoppas jag blir färdig innan han kommer!!

Gillar