Bästa dagen

SannaInnehåller affiliate-länkar

Tjeeennaaaa, Läget? Sy gyyytttt? Har ni sett han ifrån Hemliga beundrare som säger så? Sy gyyyttttt! Det måste ju vart något av det roligaste som hänt TV Sverige iår <3 Hur som helst, HEJ! Lördag idag och jag är leeeedig. Så jag och C har haft en dejtdag med lunch på Tacos och Tequila, gick vi på stan en stund och avslutade dagen med en fika! Vi fick shoppat lite saker till hemmet, jag köpte en väska och C köpte en jacka! Bra köp! Ska visa bättre bilder på väskan imorgon!

Nu mellanlandar vi hemma och min mamma har precis vart och hämtat Meja, hon hade nog lite meja-cravings men det passade ju bra med tanke på att vi ska äta middag med Calles syster + kille och vi tänkte bowla efter det! Vi ska käka grekiskt vilket jag är supersugen på!

Vad hittar ni på idag?

Lite bilder från idag:

Vi är äntligen med bil igen, så gött asså... Även fast vi (läs JAG) inte "behöver"bil då vi bor väldigt centralt och har gångavstånd till typ allt så är det ändå skönt att kunna åka och göra ärenden osv. Slippa beställa allt på nätet, tex. Hundmat, golvmopp osv XD

Lördagsfika på italienska ALLORA, det bästa som finns måste ju vara italienska Cannolis med Nutella? Galet gott.

Dagens look:

Kappa - HM // Jeans - HÄR // Boots - HÄR // Väska - Zadig et voltaire

Gillar